EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Прес съобщения

Вземи в gLOG
24 Ноември 11, 19:15 / Автор: Ancor A Gente
МАГИЯТА НА ЦВЕТОВЕТЕ
:Казват, че цветовете лекуват и още от древността в Индия, Китай и Египет използвали естествено оцветените кристали и камъни, за да гонят болестите.
Казват, че цветовете лекуват и още от древността в Индия, Китай и Египет използвали естествено оцветените кристали и камъни, за да гонят болестите. Твърди се, че през Средновековието именно на тези вярвания са стъпили стъклописите в храмовете. На различните цветове се отдава различна лечебна сила, въздействаща и върху емоционалното състояние. А днес - именно лечебния ефект припознаха в анализите и коментарите си изкуствоведи и собственици на картини в творбите на младата, но опитна художничка Аделина Йотова. „Пейзажите на Аделина зареждат с енергия и спокойствие”, писа наскоро столичен всекидневник. Гостите на последната й изложба също откриха лечебна сила и особено влияние в „ерата на цветовете”.

„Цветотерапията отдавна е наложена като процедура за въздействие, но не съм и предполагала, че картините ми могат да лекуват”, смее се загадъчно самата Ади. Според нея независимо дали е осъзнато или не - цветовете имат енергия, която влияе положително. „Забелязвам, че дори за хората, които не се занимават с изкуство някои определени картини са като магнит, привличат ги и ги гледат дълго. Често следя реакциите им и дори установявам, че след това се усмихват”, сподели талантливата художничка и допълни: „А ако усмивката е резултатът от терапия и признак за добро настроение и здраве, то тогава, съгласна съм – картините ми лекуват.”

Източник:
http://ancoragente.com/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1561