EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
24 Ноември 11, 13:06 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Ноемврийските „Дни на кариерата“ в ИНТЕРПРЕД - СТЦ София предлагат професионална реализация в сектора на финансите, маркетинга и продажбите
„Дни на кариерата” се организират от JobTiger и имат за цел да срещнат студенти от висшите училища с водещите компании от различни бизнес сектори
24.11.2011 г., София. ИНТЕРПРЕД - СТЦ София е домакин и организационен партньор на проведеките вчера специализирани „Дни на кариерата“, посветени на секторите „Застраховане и финанси I Маркетинг и Продажби I Обслужване на клиенти”. Събитието бе открито от управителя на JobTiger Светлозар Петров и от Ангелина Славкова, представител на ИНТЕРПРЕД - СТЦ София.

Петнадесет компании от посочените сектори представиха своята дейност и свободни работни места на посетителите на събитието. През целия ден студенти и млади специалисти направиха своите успешни професионални контакти с представителите на компаниите, презентираха своите знания и постижения, както и се запознаха с изискванията за кандидатстване за работа.

“Дни на кариерата“ включват освен възможността за личен контакт с HR мениджърите на компаниите и семинарна част и уъркшопи, посветени на реални казуси от дейността на фирмите-участници. Посетителите се запознаха с работата и с практическите задачи, които се изпълняват в бизнес среда, и получиха представа за приложението на академичните знания в своята работа.

ИНТЕРПРЕД – СТЦ София е организационен партньор на специализираните „Дни на кариерата”, предлагайки отлични условия за организация на бизнес събития, изложения и срещи. Удобната локация и модерния ИНТЕРПРЕД Конферентен Център бяха добрия и логичен избор за място за професионални разговори и запознаване между представителите на бизнеса и студентите.

Специализираните „Дни на кариерата” са част от най-големите в България „Национални дни на кариерата”, организирани във всички големи академични центрове в страната.

Подробна информация за „Дни на кариерата” може да откриете в сайта: www.JobTiger.bg или да получите от екипа на JobTiger - тел.: 02/ 491 80 00 и e-mail: office@jobtiger.bg.

За ИНТЕРПРЕД - СТЦ София

ИНТЕРПРЕД - СТЦ София е акционерно дружество, предлагащо бизнес услуги и опериращо със собствено недвижимо имущество. Компанията отдава под наем офиси, конферентни зали, паркинги, организира бизнес срещи и търговски мисии. ИНТЕРПРЕД Конферентен Център разполага със 7 зали и отлични технически условия за провеждане на всякакъв тип събития. ИНТЕРПРЕД - СТЦ София предоставя всички модерни услуги за съвременния бизнес на високо световно ниво, съгласно приетите стандарти на Асоциацията на Световните Търговски Центрове, както и в съответствие с изискванията на местни браншови организации, на които е член.

За допълнителна информация:

Стоян А. Стоянов
Partner&PR Manager

PRoWay Communications Agency

Моб. тел.: + 359 (879) 646 648
+ 359 (888) 889 811
E-mail: stoyanov@proway.bg

Източник:

Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0859