EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

Вземи в gLOG
18 Ноември 11, 09:51 / Автор: EventsTeam
Соня и Александър Пусен гостуват на ADVENTURE & EXTREME Expo 2012 – второто изложение за екстремни спортове и приключения
Кога: 5-8 април 2012 Къде: София, Интер Експо Център Организатори: Агенция Булгарреклама, Евентус България
Соня и Александър Пусен ще бъдат специални гости на изложението за екстремни спортове и приключения ADVENTURE & EXTREME Expo, което ще се проведе в Интер Експо Център от 5 до 8 април 2012 г. Семейство Пусен са първите хора, обиколили пеш и без логистична подкрепа цяла Африка – от нос Добра надежда до Тивериадското езеро. На всички фенове те ще разкажат своите приключения по време на пътешествието. За тези, които вече са прочели техните книги „Да прекосиш Африка“ 1 и 2, срещата на живо ще внесе нов емоционален привкус към четивото. Гостуването им в България се организира от Евентус България, издателство „Вакон“ и списание „The Explorer Bulgaria“.

На второто издание на най-мащабното изложение за екстремни спортове и приключения организаторите Агенция Булгарреклама и Евентус България са замислили още вълнуваща АКТИВНА ЗОНА, на която ще бъдат демонстрирани екстремни спортове, полезни обучения за БИЗНЕСА, състезания и много награди за посетителите.

Изживейте приключението с нас!

За повече информация: www.advex.bg

За контакти: 02/4013209

Източник:
Агенция Булгарреклама

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1044