EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
11 Ноември 11, 19:19 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Възможностите за получаване на финансиране за предприятия от Източна и Централна Европа ще бъдат обсъдени на конференция в Полша
Международният “Център за предприемачество и управленско развитие” (CEED) организира конференция на тема „Възможности за получаване на финансиране за предприятия от Източна и Централна Европа”, която ще се проведе във Варшава, Полша, на 22 и 23 ноември 2011 г. (понеделник и вторник).

11.11.2011 г., София Международният Център за предприемачество и управленско развитие” (CEED) организира конференция на тема „Възможности за получаване на финансиране за предприятия от Източна и Централна Европа”, която ще се проведе във Варшава, Полша, на 22 и 23 ноември 2011 г. (понеделник и вторник).

По време на конференцията ще бъдат обсъдени бизнес и инвестиционните възможности в Полша и региона. Присъстващите фондове за рисков капитал ще представят своята дейност и приоритети, както и ще споделят в какви компании инвестират. Участниците ще имат възможността да се срещнат лично с инвеститорите и да представят пред тях своя бизнес.

Конференцията събира на едно място рискови инвеститори, бизнес ангели, представители на Варшавската фондова борса, както и представители на различни бизнес сфери от региона. Някои от фондовете, които ще участват са Avallon Sp. z o.o., Enterprise Investors Venture Fund, BBI Seed Fund, Venture Capital Satus и Asset Management Black Lion.

 
 
CEED България

CEED България е част от международна мрежа, която оперира в Югоизточна Европа. Мисията на организацията е да предостави на предприемачите и техните ръководни екипи знанието и контактите, от които те се нуждаят, за да ускорят своя бизнес, и да съдейства създаването и укрепването на една по-добра предприемаческа култура в обществото като цяло. За CEED България предприемачите и бизнесът, който те създават са движещата сила на една жизнена и просперираща икономика.

 
 
За повече информация:
 
Надя Ташева
тел. +3592 819 4343

        +359 884749488


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1813