EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

Вземи в gLOG
10 Ноември 11, 17:47 / Автор: Европейски Мениджмънт Център
Европейски Мениджмънт Център организира семинар с Участието на Фредерике Ерхард, разработила системата за качество на обучението-LQW, 16.11.2011 г.
ЕМЦ с лиценз за качество на професионалното и продължаващо обучение в България
Кога: 16.11.2011 г. (сряда)
Къде: София, Европейски Мениджмънт Център, ул. "Панайот Волов" №1
Възможности за участие: Със заявка ,без такса
Организатор: Европейски Мениджмънт Център

Събитието: Европейски Мениджмънт Център организира семинар с Участието на Фредерике Ерхард, разработила системата за качество на обучението-LQW
ЕМЦ с лиценз за качество на професионалното и продължаващо обучение в България

Покана за семинар с участието на Фредерике Ерхард, разработила системата за качество на обучението-LQW

В условията на глобална конкуренция, стремеж за въвеждане на нови технологии и иновации, структурни реформи в страните, ориентирани към повишаване на тяхната конкурентоспособност производствена мощ, все по-често се говори за високата квалификация на работната ръка като основна предпоставка за това. Необходимостта от надграждането и усъвършенстването на уменията, както и изместването към по-високо равнище на компетентностите, налага много сериозни изисквания по отношение на качеството на професионалното обучение за възрастни.В стремежа си към повишаване на качеството на предлаганите образователни услуги, Европейски Мениджмънт Център ООД трансферира успешно чрез участието си в проекта LQW-EU, финансиран по програма Леонардо да Винчи No:2009-1-PL1-EO05-05039, немската система за оценка на качеството на професионалното и продължаващото обучение LQW – Lernorientierte Qualittssicherung in der beurflichen und der Weiterbildung.

В продължение на 2 години, ЕМЦ ООД премина през процеса на сертифициране по системата LQW и получи официално лиценз за прилагането и утвърждаването й в България.

Имаме удоволствието да поканим колегите, които се интересуват от темата, да присъстват на семинар Високо качество на образователните услуги –Успешни обучителни организации, доволни обучаеми - Система за оценка на качеството на професионалното и продължаващото обучение LQW – вече в България.

На семинара г-жа Фридерике Ерхарт, изпълнителен директор на фирма ArtSet, Хановер, разработила системата, ще представи LQW и ползите за обучителните организации от нея.

Семинарът ще се проведе на 16 ноември 2011 г. , от 10.00 ч. в семинарната зала на ЕМЦ ООД, ул. „Панайот Волов” № 1 /паметник „Левски”/.

За участие в семинара не се заплащат такси. Ще бъде подсигурен превод от немски език.

Срок за изпращане на заявки:
14.11.11

training@emcbg.eu

Тел. за връзка: 02/9444758

За контакти:

Европейски Мениджмънт Център
София, ул. "Панайот Волов" №1

Източник:
www.emcbg.eu

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1047