EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи лайфстайл събития

02 Ноември 11, 18:53 / Автор: EventsTeam
Над 200 различни български вина от 35 български винопроизводители на DiVino.Taste
Събитието се провежда под патронажа на министъра на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов.
На 19 и 20 ноември 2011 г. (събота и неделя) в Централен военен клуб в София ще се проведе първият по рода си форум на българското вино DiVino.Taste. В рамките на тези два дни всеки, който дойде, ще може да дегутира над 200 от най-добрите български вина. Изложението ще събере 35 български винопроизводители, които ще представят най-добрите си вина пред взискателната аудитория на DiVino.Taste.

Всеки производител има право да участва с до 7 вина, които ще бъдат представени от собствениците или винарите, които са направили виното.

Всеки посетител ще има пряк контакт с хората, които стоят зад всяка една от участващите български изби и ще може да опита и да се запознае с концепцията и философията им за вината.

„Надяваме се DiVino.Taste да се превърне в най-успешният формат за популяризиране на качественото българско вино и винопроизводство”, каза Емил Коралов, управител на “Гурме пъблишинг” и издател на DiVino Magazine.

Изложението е отворено както за утвърдените познавачи и професионалистите от винения бранш, така и за любителите на виното.
Форумът DiVino.Taste е с ограничен брой места за посетителите и единственият начин да е гарантиран достъпът на посетителите е с предварително закупуване на билет или регистрация.

Зад идеята за организирането на голямо винено изложение в София стои екипът на новото списание DiVino magazine и на сайта за винена публицистка и култура DiVino.bg който е част от издателство Gourmet Publishing.

Gourmet Publishing е създадена от висококвалифицирани и вдъхновени професионалисти в областта на винената и гурме публицистика и култура. Това са високо ценени критици, не само защото са истински свързани с виното и храната, а и защото са идеолози за създаване на винена и гурме общност в България. Всички те са убедени, че в България се прави много добро вино, но малко хора знаят за това.

Повече на: http://taste.divino.bg/

За Контакти:

Ралица Михайлова
ROI Communication
тел.: 029615971

Източник: www.roibg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1077