EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

Вземи в gLOG
02 Ноември 11, 16:35 / Автор: EventsTeam
Семинар на тема "България и еврото", 24.11.2011 г.
Институтът за пазарна икономика организира семинар на тема: "България и еврото" с лектори - икономистите Десислава Николова и Калоян Стайков.
Институтът за пазарна икономика организира семинар на тема: "България и еврото" с лектори - икономистите Десислава Николова и Калоян Стайков.

Семинарът ще се проведе на 24 ноември 2011 г. от 9:00 до 13:30 часа в София, хотел Тракия, ул. Солунска 30.

Обучението е насочено към журналисти и студенти по журналистика, с интереси в областта на икономиката. То е поредното от серия обучения, които са част от проекта на ИПИ и БМА “Клуб на икономическите журналисти”, финансиран от фондация „Америка за България”.

Участието е безплатно.

Желание за участие можете да заявите до 23 ноември 2011 г. (сряда) на e-mail адрес: mariana@ime.bg.

За лекторите
Д-р Десислава Николова се занимава професионално с макроикономически анализ от 1997 г. Интересите и са в областта на паричната политика, международните финанси и иконометричното моделиране. Преди да се присъедини към екипа на ИПИ като главен икономист, е работила като икономически съветник към Британското посолство в София и анализатор в отдел „Инвестиционно банкиране” към Райфайзен банк.
Защитила е докторска дисертация върху връзката между валутни курсове и външна конкурентоспособност към УНСС-София. Притежава магистърска степен по икономика от Централноевропейския университет, магистърска степен по МИО и бизнес от УНСС. Специализирала е по монетарна политика в Оксфордския университет.

Калоян Стайков завършва Амстердамски университет през 2006 г. със специалност Международна икономика. Работи като журналист до 2009 г., след което започва работа като икономист в Център за икономическо развитие. От 2011 г. работи в Институт за пазарна икономика. Интереси – международни финанси, парична и фискална политики, макроикономика.

Повече за Клуба на икономическите журналисти и за предишните семинари можете да научите на адрес: http://ime.bg/bg/articles/klub-na-ikonomieskite-jurnalisti/.

За информация: 

Мариана Милушева, Координатор на клуба - mariana@ime.bg; 02/952 62 66, 952 35 03

Източник: 
http://ime.bg/bg/events/sedmi-seminar-na-kluba-na-ikonomicheskite-jurnalisti/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1475