EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
21 Октомври 11, 12:07 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Международната програма Тop Class за обучение на млади мениджъри и предприемачи обяви прием за Петото си издание през 2011-2012 година
Програмата Top Class е уникална, едногодишна менторска програма на CEED България която информира, мотивира, образова и подкрепя младите мениджъри и предприемачи.
 
20.10.2011 г., София. Международната менторска програма Top Class се състои от практически насочени бизнес обучения, които се водят от ментори с цел обмен на опит, ноу-хау и бизнес контакти. Обученията в програмата включват 13 четиричасови следобедни сесии, водени от успели предприемачи и експерти. Програмата покрива широк спектър от теми, от Стратегическо планиране, Вземане на решения, Финанси и оптимизация на разходите до Продажби и връзки с клиентите, Онлайн маркетинг, ПР и изграждане на положителна репутация.

Освен практически насочените обучения, участието в Програмата предлага членство в регионалния CEED клуб и участие в множество бизнес срещи и конференции на местно и международно ниво за установяване на контакти.

Част от менторите на програма Top Class са Цветан Лъжански, Девин АД; Саша Безуханова, HP, Николай Андреев, Нова ТВ и Диема Вижън; Стефан Бумов, Софика Груп; Петър Статев, ИКТ Клъстер и Смартком и много други.

Подробна програма на обученията можете да видите тук:

През 2011 г. CEED България, съвместно с Норвежката програма за сътрудничество в България - Innovation Norway предостави на участниците в Top Class 2010/2011 грант за четиридневно обучително пътуване до Норвегия. По време пътуването, участниците имаха възможността да посетят редица компании за обмен на опит и контакти, и да се запознаят с процеса на сътрудничество между правителствени и неправителствени организации и предприемачи в Норвегия.
За 2012 година CEED България отново предвижда редица дейности за обмен на опит, установяване на партньорски взаимоотношения и бизнес контакти с широката мрежа от CEED центрове и партньори в Европа.

Тук може да видите какво казват за програмата някои от участниците в Top Class 2010/2011.


Ако искате да станете част от регионалната мрежа на CEED, кандидатствайте за участие в програмата Top Class 2011/2012 на:


За допълнителна информация и въпроси можете да се свържете с Иванка Ангелкова на тел. +359 2 819 43 43, +359 886 902 548 или email: ivanka@seaf.bg или да посетите интернет страницата на организацията: www.ceed.bgЗа CEED България

CEED България е част от регионална мрежа от CEED центрове, чиято цел е да предостави на предприемачите и техните ръководни екипи знанието и контактите, от които те се нуждаят, за да ускорят своя бизнес растеж, да намерят нови партньори и излязат на нови пазари.

За медийни запитвания:

Стоян А. Стоянов

PR Manager
PRoWay Communications Agency

Mob: + 359 (879) 646 648
+ 359 (888) 889 811

E-mail: stoyanov@proway.bg


Източник:


Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1275