EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Транспорт и спедиция

Вземи в gLOG
19 Октомври 11, 23:04 / Автор: ИН ТАЙМ
Ин тайм ООД стартира промоционална игра „I love logistics“
Бизнесът може да е забавен, не само сериозен. Всеки може да спечели страхотни награди, като се включи промоцията на Ин Тайм ООД за нови клиенти – „I love logistics“.
Промоцията „I love logistics“ стартира на 17.10.2011 и е с продължителност 2 месеца. Тя се провежда под формата на игра с награди, в която всеки вид изпратена предплатена международна пратка в посочения период носи определен брой точки. При събирането на зададения от организатора брой точки всеки участник получава гарантирана награда – Комплект Викторинокс, CO2крачкомер или анти-стрес играчка. А ограничение за наградите, които могат да бъдат получени няма.

В промоцията могат да участват всички клиенти на фирмата, които не са изпозвали международните услуги на Ин Тайм ООД, транспортирани в системата на UPS. Необходимо е единствено да попълнят специалната анкетна карта, като я заявят на своя Ин Тайм куриер, търговски представител или я свалят от корпоративния сайт на организатора.

Повече информация за промоцията „I love logistics“ и точните условията, правилата и ограниченията можете да намерите тук: http://www.intime.bg/pages/promo/ref/29

Екипът на Ин Тайм ООД пожелава успех на всички участници!

***

За Ин Тайм ООД

Компанията ИН ТАЙМ ООД е създадена през 1990 г. и първа започва предлагането на вътрешни куриерски услуги в България. Мрежата от общо 35 бюра покрива 100% територията на страната, като превозът на пратките се извършва изцяло със собствен транспорт. Това позволява на компанията да предлага изключително широка гама от услуги с различно време на доставка. В качеството си на оторизирана фирма - изпълнител за услугите на UPS за България, от 20 години Ин Тайм предлага най-високо качество международни куриерски услуги. Широката гама от услуги с добавена стойност за клиента непрекъснато се обновява, за да отговори на динамично променящите се потребности на пазара. С помощта 266 самолета, собственост на UPS и 316 чартърни, 408 000 служители гарантират, че Вашите лични и служебни пратки - писма, мостри, каталози, резервни части, уреди и апаратура, книги и др. ще достигнат до получателите си в над 215 страни и територии по света. Ежедневно в системата на UPS преминават 15,1 милиона пакета и документа. За повече информация, онлайн калкулатор и възможност за онлайн заявки, посетете: http://intime.bg

Източник:
http://www.intime.bg/pages/promo/ref/29

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0938