EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
12 Октомври 11, 13:34 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Световен търговски център ИНТЕРПРЕД София е домакин и партньор на специализирани „Дни на кариерата“
"Дни на кариерата” се организират от JobTiger през октомври и ноември 2011 г. имат за цел да срещнат студенти от висшите училища с водещите компании от бизнеса
 
12.10.2011 г., София. Днес в зала „София” на ИНТЕРПРЕД СТЦ-Софиястартират първите от серията специализирани „Дни на кариерата” за 2011 година. Събитието бе открито от управителя на JobTiger Светлозар Петров и от Ангелина Славкова, представител на ИНТЕРПРЕД СТЦ-София.

Октомврийските „Дни на кариерата” имат за цел да срещнат студенти от висшите училища с водещите компании от секторите: ИТ | ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ | BUSINESS PROCESS OUTSOURCING (BPO), за да им бъде предоставена възможност за професионална реализация, чрез предлаганите от работодателите позиции за стаж и работа.

ИНТЕРПРЕД СТЦ-София е организационен партньор на специализираните „Дни на кариерата”, предлагайки отлични условия за организация на бизнес събития, изложения и срещи. Удобната локация и модерния ИНТЕРПРЕД Конферентен Център бяха добрия и логичен избор за място за професионални разговори и запознаване между представителите на бизнеса и студентите.
Специализираните „Дни на кариерата” са част от най-големите в България „Национални дни на кариерата”, организирани във всички големи академични центрове в страната.

На 23 ноември 2011 г. предстои следващото събитие от поредицата, с работодатели от сектори: ФИНАНСИ И ЗАСТРАХОВАНЕ | МАРКЕТИНГ И ПРОДАЖБИ | ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ.

Подробна информация за „Дни на кариерата” може да откриете в сайта: www.JobTiger.bg или да получите от екипа на JobTiger - тел.: 02/ 491 80 00 и e-mail: office@jobtiger.bg.

За ИНТЕРПРЕД-СТЦ София

ИНТЕРПРЕД-СТЦ София е акционерно дружество, предлагащо бизнес услуги и опериращо със собствено недвижимо имущество. Компанията отдава под наем офиси, конферентни зали, паркинги, организира
бизнес срещи и търговски мисии. ИНТЕРПРЕДКонферентен Център разполага със 7 зали и отлични технически условия за провеждане на всякакъв тип събития. ИНТЕРПРЕД-СТЦ София предоставя всички модерни услуги за съвременния бизнес на високо световно ниво, съгласно приетите стандарти на Асоциацията на Световните Търговски Центрове, както и в съответствие с изискванията на местни браншови организации, на които е член.

За допълнителна информация:

Стоян А. Стоянов
Partner&PR Manager

PRoWay Communications Agency

Моб. тел.: + 359 (879) 646 648
+ 359 (888) 889 811
E-mail: stoyanov@proway.bg

Източник:

Комуникационна агенция PRoWayДир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1001