EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
12 Октомври 11, 12:47 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
CRM Expo 2011 представя водещи компании в CRM-BI сектора на 20 октомври
По време на изложението, което е част от Бизнес форум MySuccess.bg in CRM, ще могат да бъдат тествани софтуерни решения за управление на взаимоотношенията с клиенти и бизнес анализи на CSDC, Парафлоу Комюникейшънс и AS Systems
 
12.10.2011 г., София. Участниците в CRM Expo 2011 ще имат възможността да получат индивидуална консултация от специалисти на успешни CRM-BI компании, както и да изпробват в реално време техните продукти и услуги.Участието в CRM Expo 2011 е безплатно, след предварителна регистрация.

CRM Expo 2011 и Бизнес форум MySuccess.bg in CRM се провеждат на 20октомври 2011 г. в Кемпински Хотел Зографски, София, и се организират от списание ENTERPRISE. По време на третото издание на Форума ще бъдат обсъдени добрите практики в управлението на връзките с клиенти, анализите на продажбите и възможностите на част от софтуерите, предлагани на българския пазар.

MySuccess.bg in CRM привлича за участие представители на всички български бизнеси, свързани с предоставянето на услуги или използващи големи търговски екипи, както и управители и собственици на успешни производствени компании

Лектори на Бизнес форум MySuccess.bg in CRM са: Панос Гикас,Microsoft Dynamics Multi Country Lead, Central Eastern Europe; Wim Baelen, CEO, C&C; Евгени Александров, Търговски директор на CSDC, Елвира Краева, Ръководител „Обслужване на клиенти“ на Макс Телеком; Андрей Крецу, Мениджър консултантски услуги за Югоизточна Европа, PWC EUROPE; Жулиета Хубенова, консултант на правителството (поканена); Божидар Крапчев, управляващ директор на успешна международна консултанска компания; Мария Донева, консултант по продажби и преподавател в НБУ, както и Деян Михайлов и Боряна Манолова, старши консултанти в PWC България.

За компаниите-изложители

CSDC е компания за разработване на компютърен софтуер. Консултациите и внедряванията, които CSDC провежда за своите клиенти, се изпълняват от квалифицирани консултанти и доказани ръководители на проекти с международен бизнес опит. Основната цел, която CSDC преследва във всеки отделен проект е да осигури гъвкаво внедряване на ефективна информационна система с най-добро възможно съотношение цена-производителност. Бизнес стратегията на CSDC се основава на доказалите се в цял свят най-добри практики на SAP, както и на собствената й система за управление на проекти.

Парафлоу Комуникейшънс е водещ системен интегратор на българския пазар на информационни технологии, новатор в реализацията на технологични концепции и решения и лидер във внедряването на информационни комуникационни технологии, бизнес приложения и ИТ решения. Ежегодно Парафлоу е сред първите пет компании в областта на системната интеграция в класациите на Ай Си Ти Медия.

AS Systems (Application Software Systems) e частна българска компания, основана през 1993 година. Компанията е специализирана в проектиране и разработване на интегрирани информационни системи (ERP системи) за управление за средни и големи български компании. Мисията на компанията е да разработва софтуер, който да опростява оперативната дейност и да помага на клиентите да контролират своя бизнес. Фокусът върху клиента е ключовия елемент корпоративната култура на AS Systems.

CEED България е част от международна мрежа, който оперира в Югоизточна Европа. Организациятапредоставя на предприемачите и техните ръководни екипи знанието и контактите, от които те се нуждаят за да ускорят своя бизнес. CEED е една от най-вдъхновяващите, полезни и насочени към предприемачеството институции, която поощрява бизнес растежа сред малките и средни предприятия както в Югоизточна Европа, така и в цял свят.


За Бизнес форумите MySuccess.bg

MySuccess.bg са бизнес събития, насочени към споделянето на успешен опит и практики в бизнеса от български мениджъри и чужди експерти. От април 2010 г. досега са проведени над 10 национални и регионални форума в различни сектори на българската икономика. До края на 2011 година предстоиMySuccess.bg in Food&Beverages (Храни и Напитки), който ще се проведе на 29 ноември.


За информация и регистрация:
За медийни запитвания:

Надя Гогова

Списание "Enterprise"
тел. 02/983 5889
моб. +359 894 426 239
E-mail: nadya@enterprise.bg
web: www.enterprise.bg

Стоян А. Стоянов
Partner&PR Manager

PRoWay Communications Agency
Моб. тел.: + 359 (879) 646 648
+ 359 (888) 889 811
E-mail: stoyanov@proway.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1341