EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
06 Октомври 11, 19:54 / Автор: All Channels I PR
Philips представи новаторска концепция за осветление и оформяне на жизненото пространство
Отвори врати първият на Балканите представителен шоурум на Philips за иновативни осветителни решения за дома
Philips представи новаторска концепция за оформяне на жизненото пространство чрез осветление в рамките на откриването на първия в България шоурум за иновативни осветителни решения за дома. Концепцията на холандската компания е съобразена с модерния начин на живот и създаването на приятна и уютна домашна атмосфера с допълнителен блясък и динамични светлинни ефекти.

Проектът е реализиран съвместно с българската компания АТГ АД, представител на Philips за България на пълната гама осветителни решения за дома. Концепцията акцентира върху ролята и значението на осветлението за хармоничен, здравословен и природосъобразен начин на живот.

„Откриването на шоурума в България е част от дългосрочната визия и мисия на Philips да предлага енергийно-ефективни и природосъобразни решения, които подобряват качеството на живот на хората. Ангажиментът на компанията е да предоставя тези решения във всички сфери от дейността си. Ние постоянно подобряваме екологичните показатели на нашите продукти през целия им жизнен цикъл. Philips инвестира в еко-дизайн, зелени технологии и мерки за допълнително намаляване на негативното въздействие върху околната среда, които допринасят за устойчивото развитие”, отбеляза г-жа Радмила Филева, изпълнителен директор на Филипс България ЕООД.

„Иновативните осветителни тела и решения на Philips вдъхновяват потребителите да създават подходящата функционална светлина и уютна атмосфера в дома. Именно светлината може да направи Вашия дом красив и изцяло да промени усета Ви към живота!”, допълни Андреас Шварценбергер, Регионален директор продажби на Philips Consumer Lighting Solutions за Централна и Източна Европа.

Концепцията Philips My Living за осветление на дома е представена в специализирания шоурум на Philips и АТГ АД. My Living представя осветителни тела, предназначени за всяко жизнено пространство – всекидневна, кухня, спалня, детска стая, баня и градина. Иновативните осветителни тела, изработени от висококачествени, надеждни и дълготрайни материали, съчетават стилен и уникален модерен дизайн, създаващ хармонична и уютна домашна атмосфера.

Концепцията на Philips „Вижте какво може да направи светлината във Вашия дом” акцентира върху неограничените възможности за създаване на неповторима атмосфера и уникално изживяване в дома. Светлината е неделим компонент от интериорния дизайн. Тя отразява нашия темперамент и начин на живот и може да е в унисон с моментното ни настроение и нагласа.

Източник:
All Channels Communication

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.125