EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Медии

Вземи в gLOG
26 Септември 11, 22:42 / Автор: PR Agency Anettevents
Световноизвестна лайфстайл телевизия засне кадри в България
Fashion One TV, световноизвестна лайфстайл медия, засне кадри в България. Модерният телевизионен канал покрива всички аспекти на лайфстайл, развлекателната, туристическата, филмовата и модната индустрия и се излъчва денонощно в над 170 страни по света. За съжаление, каналът все още няма покритие в България, но за сметка на това на страницата му в Интернет (www.fashionone.com) зрителите могат да гледат всички последни клипове от канала и да ги споделят онлайн.
Cabacum beach Residence & Spa бе избран от телевизия Fashion One за елитните лайфстайл & ентъртеймънт рубрики в нейната програма. Комплексът е един от трите обекта в България, номинирани за заснемане в луксозния сегмент на модната медия. Признанието идва точно година след грандиозната церемония по откриване, а филмирането бе извършено с 3 D камера от оператора Омер Ядгар, работил с величия като Хайди Клум,Жизел Бюндхен, Лейди Гага и Иванка Тръмп.

Кратко видео от снимачния ден е достъпно в youtube на адрес: http://www.youtube.com/watch?v=2CMYfnGO6zg. Директории „Галерия” и „Видео” от официалния сайт http://cabacumbeach.com също са актуализирани с материали от филмирането на Cabacum beach Residence & Spa.

В България са селектирани общо три обекта, като сборният материал ще бъде обединен в 5-10 минутен презентационен клип за страната, който ще се върти в програмата на телевизията. Целта на презентационния клип е да представи страната ни като лайфстайл туристическа дестинация, като за целта са подбрани едни от най-луксозните обекти в България.

Fashion One е авангардна глобална телевизионна мрежа с над 20 оригинални програмни сегмента с фокус върху синергията между лайфстайл, пътуване, развлечения, филми и мода. Каналът предава най-големите седмици на модата от модните столици на света – Ню Йорк, Лондон, Париж и Милано. Телевизията предава и всички световно известни филмови, телевизионни и музикални награди – Оскарите, Златен Глобус и Грамми.

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1695