EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

Вземи в gLOG
15 Септември 11, 10:48
PetBiz - уникално Балканско изложение на храни и аксесоари за домашни любимци
За втори пореден път от 30 септември до 2 октомври 2011 г. в Интер Експо Център – София (бул. „Цариградско шосе“ 147) ще се проведе PetBiz - уникално B2B Балканско изложение на храни, аксесоари и козметика за домашни любимци.
За втори пореден път от 30 септември до 2 октомври 2011 г. в Интер Експо Център – София (бул. „Цариградско шосе“ 147) ще се проведе PetBiz - уникално B2B Балканско изложение на храни, аксесоари и козметика за домашни любимци.

Като част от програмата на изложението е предвидено провеждането на PetShow - eдин цветен и шумен ЗОО спектакъл за цялото семейство и най-вече за децата, който ще се проведе на 1 и 2 октомври. Вход свободен!

Ще станете свидетели на представяне на най-новите храни, добавки и аксесоари, аквариуми, терариуми, помпи, салони за красота, както и цялостно оборудване за един модерен зоо магазин. Разнообразните продукти на PetBiz, създадени с грижа и внимание към животните, ще бъдат атрактивно демонстрирани на цветното шоу.

Шармантни ревюта, шоу с папагали, демонстрации на обучени кучета, груминг на Йоркширски териер, Малтийска болонка, Померан и парад на шампионите са само част от атракциите за всички любопитни посетители. Ще бъде проведена наионална екстериорна изложба на цветни и фигурно-стойкови канари. В Интер Експо Център ще „долетят” над 400 канарчета от всички краища на България. Очаква ви и едно невероятно пеперудено шоу.

Фокус на фестивала ще бъде добрата информираност и отговорност за здравето и емоционалния комфорт на всеки осиновен приятел. Важни са условията, грижите и вниманието, които изисква любимецът от всеки вид и порода.

Приятелите ни от Animal Rescue Sofia ще разкажат за работата си в приюта и ще представят материали от кампанията „Лесно е да съм отговорен стопанин“. С оригинални тениски, сувенири и дарителска касичка фондацията ще набира средства за своите инициативи.

Ветеринари от клиника СИН КРЪСТ ще дават безплатни консултации и ще бъдат на разположение на всички, които имат нужда от професионален съвет за своя домашен любимец.

В рамките на шоуто ще се проведе конкурс за детска рисунка "Нарисувай своя любимец” с атрактивни награди за победителите.
PetShow ще предостави на цялото семейство много приятни мигове в компанията на пернати, пухкави и влечуги. Любопитни истории от техния свят ще направят връзката по-силна, емоционална и животинчето - най-обичан приятел.

Изложбата се провежда с подкрепата на Столична община.

Източник:
www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1292