EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

Вземи в gLOG
13 Септември 11, 22:15 / Автор: Интер Експо Център – София
Уникална колекция от африкански и азиатски ловни трофеи на Тодор Живков и Пенчо Кубадински, за първи път в Интер Експо Център – София
Национално ловно - рибарско сдружение “Съюз на ловците и риболовците в България” ще представи ексклузивно, уникална колекция от африкански и азиатски ловни трофеи, дарени на Музейната сбирка от Тодор Живков и Пенчо Кубадински.
Национално ловно - рибарско сдружение “Съюз на ловците и риболовците в България” ще представи ексклузивно, уникална колекция от африкански и азиатски ловни трофеи, дарени на Музейната сбирка от Тодор Живков и Пенчо Кубадински.

Това ще се случи от 28 септември до 2 октомври в изложбения център в столицата, който ще бъде домакин на есенното изложение за лов, риболов и свободно време “Наслука - лов, риболов, спорт”.

Новата изложба е плод на съвместния опит на Агенция Булгарреклама ЕООД и Лов и риболов ООД. Организациите обединиха усилия, потенциал и желание, за да представят този обновен формат.

На експозицията ще бъдaт изложени и елитни български трофеи от благороден елен, eлен – лопатар, сръндак и муфлон, участвали на световни и международни ловни изложения и донесли световни титли и златни медали.

Традиционно в дните на изложбата ще бъдат представени последните новости от световните производители на стоки за лов, риболов и туризъм.

За признати или начинаещи рибари изборът на риболовно оборудване и рибарски принадлежности ще е необозрим – десетки модели въдици, макари, куки, влакна, блесни, примамки и захранки, ножове с различно предназначение и изработка и много други изделия.
За ловците ще има отличен избор на облекло, екипировка и аксесоари на български и световни производители. Ще присъстват официални представители и търговци на оръжие – спортно, пневматично, газово и антикварно, ловни и спортни пушки, ловни карабини, патрони и барут. Правилата за продажба на оръжие и боеприпаси са ясни, но условията за покупка могат да бъдат договорени още тук, на изложението.

Организаторите на “Наслука- лов, риболов, спорт” решиха да помогнат на тези, на които им предстои да регистрират своето газово или въздушно оръжие. На място, в Интер Експо Център, ще бъде поставен уред за измерване на кинетичната енергия и така, лесно и бързо, ще можете да проверите дали вашето оръжие подлежи на новия уведомителен режим.

Пристрастените към спорта и екстремните изживявания ще могат да се възползват от големите отстъпки на екипировка за сърф и кайт от отминалия сезон и представяне на новите колекции на водещи фирми за 2012 г.

Всеки посетител на изложението ще участва в томболата на организаторите и може да се сдобие с една от атрактивните предметни награди, предоставени от изложителите.

Заповядайте в дните от 28 септември до 2 октомври в Интер Експо Център – София на новия формат на любимото изложение за свободното време, а ние обещаваме то да бъде по-интересно, по-модерно и отговарящо на всички потребности.

За контакти:

За повече информация посетете уеб сайта на Интер Експо Център – София, както и страницата ни във Facebook

Източник: Ин
тер Експо Център – София

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1301