EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Търговия

02 Септември 11, 20:37 / Автор: Symmetric Communication
Стартира проектът “Нашите най-ниски цени” в мегамаркети Рода
Постоянни промоции ще текат във всички обекти на веригата
Нов проект стартира верига мегамаркети Рода. „Нашите най-ниски цени’’ цели да отговори в дългосрочен план на клиентските нужди. Продукти с добро качество от всички основни категории ще се предлагат на много изгодни цени. Промоцията е с дългосрочен характер и ще позволи на клиентите да купят всички продукти, от които имат нужда.

„С този проект даваме възможност на клиентите на „Рода” винаги да намерят продукти с ниски цени и добро качество. Включен е широк асортимент от продукти, който покрива нуждите от седмични покупки на всяко домакинство.”, коментираха от веригата.

За улеснение на клиентите на ,,Рода’’ всички включени продукти в проекта са маркирани с етикет „Нашите най-ниски цени”.

Редом с дългосрочния проект „Нашите най-ниски цени”, в мегамаркети „Рода” текат двуседмични регулярни промоции, често тематични и винаги съобразени с търсенето за конкретния период. Изненадите за първата половина на септември са многобройни. От 1 до 14 септември промо пакет от топъл бял земел от пекарната на мегамаркети „Рода”, две печени кюфтета или кебапчета и кенче бира Donner ще се предлага само за 1,59 лв. 

Традиционно намалени са цените и на качествени месни продукти – свински бут без кост на цена 6.79 лв. за 1 кг. На деликатесната витрина 100 гр. краве сирене може да бъде намерено и закупено само за 0,39 лв.

Точно в началото на ученическия сезон, на промоционални цени ще се предлагат разнообразни ученически пособия. Тетрадка малък формат с 20 листа може да бъда закупена само за 0,15 лв., а тетрадките с широки редове от 40 и 80 листа струват съответно 0,23 и 0,39 лв. за брой.

Специални отстъпки ще получат за периода и разнообразие от миещи и перилни препарати – 30% е отстъпката при покупка на почистващ препарат Domestos, a помощникът на домакините – Vanish – се предлага на промоционална цена от 3,99 лв, получавайки 33% отстъпка от регулярната цена. Почистващ препарат Savo против мухъл ще може да бъде закупен само за 3,99 лв./500 мл., а на същата цена се предлага и два килограма прах за пране с марката Mercator.

В предстоящите два уикенда 03.09 - 04.09.2011 г. и 10.09 - 11.09.2011 г. клиентите на мегамаркети „Рода” ще получават двоен брой точки за всяка покупка от 10 лв. и ще могат да закупят с 60% отстъпка красивата колекция за спалня на Дормео.

Промоционалните цени на плодовете и зеленчуците са валидни от 1 септември до 7 септември, а тези на всички останали артикули - за периода 1 - 14 септември.

Пълната брошура за текущите отстъпки в мегамаркети „Рода” е достъпна на страницата http://www.roda.bg/.

Източник:
www.roda.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.194