EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи обществени събития

Вземи в gLOG
31 Август 11, 08:10 / Автор: EventsTeam
Вторият Фестивал на мисловните спортове ще се проведе в Златни пясъци от 1 до 4 септември
На истинско раздвижване на мозъците ще можете да станете свидетели от 1 до 4 септември по време на Вторият Фестивал на мисловните спортове в Гранд хотел „Интернационал" в Златни пясъци. Както и в първото издание на събитието, проведено през април в София, в програмата са включени състезания по покер, шахмат, бридж и табла.
В програмата на фестивала централно място заема Тексас холд’ем покер турнир с гарантиран награден фонд от 50 000 лева, който ще тече и през четирите фестивални дни.

Бридж състезанието е заложено в първия ден на фестивала - 1 септември, когато ще има индивидуален турнир с вход 25 лв и по двойки с вход 55 лв.

Съревнованието по табла е също в петък, като входът е 100 лв, а наградният фонд – 6400 лв. Записвания са възможни в Хотел и Казино Интернационал от 16.08.2011, но желаещите да пробват уменията си могат да се запишат и в самия ден.

Шахматната част, която се очертава като една от най-оспорваните, ще се проведе на 2 септември. Международният Гросмайстор Юлиян Радулски (шампион на България за 2011 г.) ще даде сеанс на 20 дъски в рамките на фестивала и всеки, който умело борави с фигурите, е добре дошъл да се пробва срещу него, абсолютно безплатно.

Важно е да споменем, че събирането на тези спортове е български вариант на световната инициатива за направление по мисловни спортове в олимпийските игри. Шах-мат или чек-рейз, а може би бек-гейм или едно-безкоз, ако някой от тези термини ви говори нещо, то в никакъв случай не трябва да пропускате Вторият Фестивал на мисловните спортове.

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.933