EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини за събития

Вземи в gLOG
25 Август 11, 22:52 / Автор: EventsTeam
Конкурс „Остана ли ти глас след снощи?“. Безплатен музикален маратон през 2012 година
С конкурса „Остана ли ти глас след снощи?“ всеки има шанс да спечели златен билет за най-големите концерти на любимите си изпълнители, гостуващи в България, и да бъде в центъра на купона през цялата 2012 година.
Кога: август - сепетмври 2012
Къде:
facebook.com/zlatenbilet
Организатор: таблетки Tantum Verde

Истинско музикално пиршество очаква любителите на музиката през 2012 година. С конкурса „Остана ли ти глас след снощи?“ всеки има шанс да спечели златен билет за най-големите концерти на любимите си изпълнители, гостуващи в България, и да бъде в центъра на купона през цялата 2012 година.

За да участват в конкурса, желаещите трябва да запишат клип как пеят сами или със свои приятели на парти, концерт, в парка, у дома и навсякъде другаде. Записаният клип трябва да се качи във Facebook страницата на конкурса – facebook.com/zlatenbilet. Конкурсът продължава до 30 септември 2011 година, след което победителят ще бъде изтеглен с томбола. Голямата награда е златен билет, осигуряващ безплатен пропуск за най-големите концерти на гостуващи изпълнители в България. За първите участници в конкурса ще има и насърчителна награда – специален бинокъл от Tantum Verde, с който новите им собствениците ще могат да проследят отблизо всички големите концерти.

Конкурсът „Остана ли ти глас след снощи?“ се провежда с подкрепата на Tantum Verde.

„Хората, които обичат музиката се наслаждават често на концертите на своите любими изпълнители. С този конкурс искахме да дадем възможност на един от тях през цялата 2012 да се забавлява от сърце. Винаги феновете пеят с пълно гърло и често остават без глас от много емоции и еуфорични викове. Затова нарекохме конкурса „Остана ли ти глас след снощи?“. Нашите продукти – таблетките Tantum Verde – облекчават гърлото при напрежение и болка в резултат на продължително викане и пеене с пълен глас. Това ги прави добро решение, за да може всеки да се наслаждава пълноценно на любимите си групи и да пее на щури партита, без да се притеснява за своя глас“, споделя Цеца Ангелова, продуктов мениджър в CSC Pharmaceuticals Ltd. – България, организатор на конкурса.

* Златен билет: Според дефиницията на организатора златният билет Tantum на стойност 1 000 лв. представлява възможност да посетите най-големите концерти на чуждестранни изпълнители, които ще се проведат на стадион, в рамките на Република България от 1.01.2012 г. до 31.12.2012 г.

Подробности за конкурса „Остана ли ти глас след снощи?“ и условията за участване можете да намерите във Facebook страницата на конкурса – facebook.com/zlatenbilet.

За Tantum Verde таблетки. Таблетките за смучене Tantum Verde облекчават болезнени възпаления и болка в устната кухина и гърлото, възпаление на ларингса, на сливиците или на венците.

За контакти:Ина Василева
PR Specialist

Източник: NV Communication

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0897