EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи обществени събития

Вземи в gLOG
25 Август 11, 10:14 / Автор: EventsTeam
PetShow, 1-2.10.2011 г.
PetShow - eдин цветен и шумен спектакъл за цялото семейство
На първи и втори октомври ще има едно специално място, където ще се проведе едно по-специално шоу.

PetShow ще бъде уникален ЗОО спектакъл, специално организиран с грижа и любов към домашните животни. Той ще се проведе в рамките на второто специализираното изложение за стоки за домашни любимци PetBiz в Интер Експо Център - София.

Шармантни ревюта, демонстрации на обучени кучета, както и парад на шампионите са част от предвидените атракции за всички любопитни посетители на фестивала. Ще станете свидетели на представяне на множество иновации и продукти, създени с грижа и внимание към животните, както и всички стари, нови и дори екстравагантни глезотии за домашните любимци. Една от атракциите, която привлича най-много внимание са тропическите рибки. Малки и големи се тълпят около тях за да видят най-цветните и ярки обитатели на планетата.

Всички знаем за положителното влияние, което оказва домашният любимец върху човека, особено върху децата, но отглеждането му съвсем не е лесна задача.

Фокусът на фестивала ще бъде информацията и отговорността за здравето и емоционалния комфорт на всеки осиновен приятел. Важни са условията, грижите и вниманието, които изисква любимецът от всеки вид и порода според естествените му нужди.

Който има желание да осинови животинче, ще може да се посъветва със специалисти и да направи добър избор. Ветеринари ще бъдат на разположение за всички, които имат нужда от професионален съвет за своя домашен любимец.

Приятелите ни от Animal Rescue Sofia ще разкажат за работата си в приюта и ще представяг материали от кампанията „ Лесно е да съм отговорен стопанин“. С цел набиране на средства на щанда ще се продават тениски и сувенири на фондацията, ще има и дарителска касичка.

PetShow ще предостави на цялото семейство много приятни мигове в компанията на пернати, пухкави и влечуги. Любопитни истории от техния свят и повече знания как могат да бъдат щастливи и обгрижени ще направят връзката ни още по-силна и емоционална и животинчето ще се превърне в най-обичания приятел.

Източник:
Агенция БУЛГАРРЕКЛАМА

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1388