EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

Вземи в gLOG
23 Август 11, 20:45 / Автор: EventsTeam
ЕДИНСТВЕНОТО ИЗЛОЖЕНИЕ ЗА ЛОВЦИ И РИБАРИ В СОФИЯ ОБЕЩАВА УСПЕХИ ПРЕЗ ЕСЕННИЯ СЕЗОН “НАСЛУКА – ЛОВ, РИБОЛОВ, СПОРТ” от 28 септември до 2 октомври 2011 г. в ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР
Организатор: Булгарреклама ЕООД и Лов и риболов ООД
От 28 септември до 2 октомври т.г. интересът на многобройните любители на лова и риболова ще се насочи към един адрес - Интер Експо Център, София. Очаква ги обновеното изложение “НАСЛУКА – ЛОВ, РИБОЛОВ, СПОРТ”.

Агенция Булгарреклама ЕООД и Лов и риболов ООД обединиха своя опит, потенциал и желание, за да успеят да предоставят едно по-ново, по-модерно и отговарящо на всички потребности изложение.

Лидерите в оръжейния и ловно-рибарския бранш ще наредят щандове с най-новите стоки - от сувенирите и дребните такъми до атрактивните продукти на световните оръжейни производители. Освен на късмета, ловците и рибарите могат да разчитат на добрите съвети и услугите, предлагани от участниците в изложението.

Авторитетни производители, дистрибутори и търговци на марково оръжие и аксесоари ще провокират ловците за нови постижения и уникални трофеи. Нови модели модерна оптика, ловни, сувенирни и тактически ножове, почистващи инструменти и други приспособления ще подсилват шансовете за успех на ловците.

Правилата за продажба на оръжие и боеприпаси са ясни, но условията за покупка могат да бъдат договорени още тук, на изложението. Изборът няма да е случаен, а информиран, добре консултиран и разумно оттъргуван.

За признати или начинаещи рибари изборът на риболовно оборудване и рибарски принадлежности ще е необозрим – десетки модели въдици, макари, куки, влакна, блесни, примамки и захранки, ножове с различно предназначение и изработка и много други изделия.

За ловци и риболовци ще има функционални ловни дрехи и аксесоари от най-ново поколение – маскировъчно облекло, раници и чанти, сигнални устройства, оптика, компаси, карти и други изделия.

Няма да бъдат пропуснати и пристрастените към спорта и екстремните изживявания. Очакват ги големи отстъпки на екипировка за сърф и кайт от отминалия сезон и представяне на новите колекции на водещи фирми за 2012 г.

Тази есен освен на късмета ловците и рибарите могат да разчитат повече и на богатия избор, който ще им предложи “НАСЛУКА – ЛОВ, РИБОЛОВ, СПОРТ”.

Повече информация на www.iec.bg и във Facebook страницата на изложението.

Източник:
Агенция БУЛГАРРЕКЛАМА

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1162