EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

Вземи в gLOG
01 Юли 11, 17:06 / Автор: EventsTeam
Международни изложби MACHTECH EXPO, IFAM, INTRONIKA, PLAST, SAFETY&SECURITY, TRANSPORT&LOGISTICS
Още през първите месеци на следващата година (28 февруари - 2 март 2012 г.) в Интер Експо Център – София ще се проведе най-голямата индустриална изложба на Балканите, включваща шест бизнес тематики.
Кога: 28.02 - 02.03.2012
Къде: София, Интер Експо Център - София
Организатор: БТПП, ББК "Машиностроене", Агенция Булгарреклама, ICM d.o.o.

Събитието: СОФИЯ ОЧАКВА НАЙ-ГОЛЯМАТА ИНДУСТРИАЛНА ИЗЛОЖБА НА БАЛКАНИТЕ

MACHTECH EXPO, IFAM, INTRONIKA, PLAST, SAFETY&SECURITY, TRANSPORT&LOGISTICS

Още през първите месеци на следващата година (28 февруари - 2 март 2012 г.) в Интер Експо Център – София ще се проведе най-голямата индустриална изложба на Балканите, включваща шест бизнес тематики.

Подготвяният нов формат обхваща машини, техника и технологии в отраслите на машиностроенето, металообработването и металургията (MACHTECH EXPO), на автоматизацията, мехатрониката и роботиката (IFAM), на електрониката, професионалното оборудване и енергетиката (INTRONIKA). Включени са браншовете за производство на пластмаси и каучук, химия и екология (PLAST), допълнени с иновациите в областта на охраната и сигурността (SAFETY&SECURITY) и в развитието на транспорта и логистиката (TRANSPORT&LOGISTICS).

Нововъведенията в тези сектори допринасят за успешните реформи в стратегически сфери на икономиката и водят до по-висока конкурентоспособност в основни индустриални производства.

На изложбата ще се представят утвърдени производители, доставчици и дистрибутори на нови продукти и услуги от десетки страни, които стимулират инвестициите и новаторството за отворени и конкурентни пазари.

IFAM, INTRONIKA и PLAST правят своя дебют на българска територия. Те са провеждани с успех в Република Сърбия и Словения и добрият опит ще се пренесе у нас.

В дните на експозицията ще се състои мащабен Бизнес форум за професионални посетители, на който специалисти от различни области - инженери, конструктори, проектанти, химици, технолози, предприемачи, мениджъри, инвеститори и др., ще представят пред професионалната аудитория своя научен, технически или производствен потенциал и възможности за разширяване на деловите и търговски контакти. Участниците имат шанс да обогатят своята клиентска и дистрибуторска мрежа, както и да получат информация за новостите и тенденциите в развитието на производствата и пазарите в отделните сектори.

Освен утвърдените български организатори на изложби – БТПП, Българска браншова камара “Машиностроене” и Агенция Булгарреклама, своя богат опит в организирането на технически изложения на европейско ниво ще покаже и участващата за първи път на наша територия организация ICM d.o.o. от Словения.

За контакти:

Тел :+359 2 96 55 220
Факс: +359 2 96 55 231
E-mail:bul-reklama@iec.bg

Източник:
www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.102