EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Събитийни партньори

Вземи в gLOG
25 Юни 11, 11:51 / Автор: EventsTeam
Ресторантът награден от Бакхус за отличаваща се винена листа през 2011 г. с нова лятна кулинарна концепция
Награденият за иновативен и нестандартен подход към винената си листа варненски ресторант Акант Руж на десетата поред церемония по връчване на наградите на Бакхус „Ресторант на годината 2011”, стартира летния сезон с нова кулинарна концепция.
Така френският ресторант Акант Руж, освен с открояващата се винена листа, се надява да привлече варненци и гости на морската ни столица и с иновативни си кулинарни идеи. Най-новото изкушение, което са замислили от ресторанта, е поредица от вечери на бюфет в новата тиха, прохладна и зелена градина в двора на ресторанта. Всеки четвъртък гостите на градината ще бъдат изненадвани с различни видове вечери на бюфет, с богато и разнообразно тематично меню, което ще ги задържи в градината до късните часове на летните вечери.

Новият екип на ресторанта – отборът спечелил Първо място в състезанието по готварство „Готвач на годината” 2011 г. начело с Маестро Ивайло Димитров, бе избрал много старателно темата и менюто за първия от поредицата четвъртъци, който съвсем разбираемо бе посветен на морето. Предложеният морски бюфет с изтънчени морски деликатеси привлече над 70 госи, в това число Посланика на Австрия в България, Председателят Българската Асоциация на сомелиерите и виноценителите Стефка Свещарова, представители на бизнеса, варненски институции и др.

Присъстващите се насладиха в неограничени количества на морски изкушения като пълнени бейби калмари на барбекю, карпачо от маринован октопод с масло и билки, рулца от поширана балканска пъстърва и още много други.

Акант Руж вече е планирал всички четвъртъчни вечери до края на месец юли. На 30 юни прословутият готвач Иван Звездев ще гостува на ресторанта и ще приготви свои специалитети, специално за официалното откриване на лятната градина на ресторанта.

Следват авторски бюфет на новия екип на ресторанта, френски бюфет а ла франсез, американско барбекю, вегетариански бюфет и още много изненадващи предложения. Верен на себе си, екипът на ресторанта обещава да бъде иновативен и да предлага нестихващо разнообразие на своите гости.

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1047