EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи обществени събития

Вземи в gLOG
21 Юни 11, 06:52 / Автор: EventsTeam
Първата 3D проекция върху сграда (3D mapping) в България, 24-25.06.2011 г.
В две поредни вечери на 24 и 25 юни, гражданите на София ще могат да се насладят на първата триизмерна проекция (3D mapping) върху известна сграда в центъра на столицата.
Кога: 24 и 25 юни 2011 г. (петък и събота), 21.30-00.00 часа
Къде: София, Градинката пред Народен театър "Иван Вазов"
Възможности за участие: Свободен достъп
Организатор: LG Electronics

Събитието: В две поредни вечери на 24 и 25 юни, гражданите на София ще могат да се насладят на първата триизмерна проекция (3D mapping) върху известна сграда в центъра на столицата. Те ще наблюдават как фасадата на един от паметниците на града оживява във феерия от ярки цветове, необичайни форми и внушително озвучаване. В рамките на няколко минути едно цяло здание ще помръдне, ще се разлюлява и разпадне, ще се превърне в аквариум, от който изкачат пъстри риби, за да може накрая неговите частици да се съберат в първоначалната си форма.

Каним ви да се присъедините към нас!

Какво: За да представи възможностите на своето ново поколение 3D технология, LG Electronics кани всички столичани на първия 3D mapping в България. На събитието те ще могат да се забавляват и видят възможностите на модерните технологии, приложени върху класическата архитектура.

Какво друго: В събитието ще участват и 12-те претендентки за титлата Мис България 2011, които са достигнали финалния кръг на надпреварата. Шоуто на 27 юни за избиране на носителка на короната ще е първият 3D mapping в телевизионно предаване в България и ще се излъчи по TV7.

Кой: Гражданите на столицата с домакин LG Electronics. От страна на компанията ще присъства Иван Иванов, управляващ директор на LG Electronics за България.

Кога: Две поредни вечери - 24 и 25 юни (петък и събота) от 21:30 часа.

Къде: Площада и градинката пред Народен театър „Иван Вазов“.

Защо: За да пренесем емоцията на триизмерните изображения извън киносалоните. Новата пасивна поляризиращата технология, използвана в телевизорите LG Cinema 3D прави 3D забавлението по-достъпно за домашните потребители. Киносалонът вече не е запазена територия за 3D забавлението. LG иска да направи този вид преживяване по-масово и приятно за всички любители на аудио-визуалните изкуства.

Източник:
LG Electronics

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1361