EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи лайфстайл събития

Вземи в gLOG
21 Юни 11, 06:49 / Автор: EventsTeam
Летният сезон в Калиакрия бе открит с много арт емоции и много настроение
С уникално кубинско парти откри новия летен сезон един от най-красивите черноморски курорти - „Калиакрия”. Повече от четири часа гостите на събитието се забавляваха под палещото слънце с още по-възпламеняващите изпълнения на музикантите от Mango Duende и горещите танци на Raul Torres. Всеки можеше да опита кубинските ритми и да научи най-страстните стъпки лично от големия танцьор. Сред гостите на партито организирано от Totally Events присъстваха собственикът на „Калиакрия” Ангел Лингорски, собственикът на Icard Христо Георгиев, предствители на бизнеса от целия черноморски регион, партньори и клиенти.
„Калиакрия” е един от малкото курортни комплекси, които по традиция предлагат богата събитийна програма насочена към изкуството и културата. Млади таланти, нови изпълнители и вече познати имена на музиканти, художници, театрали присъстват в афиша на лято 2011 година.

Емблематични и вече традиционни събития се очакват да бъдат Арт фестивала в началото на юли и Танго фестивала в началото на август. Така гостите на комплекса не само ще се насладят на морска ваканция, но и ще се докоснат до красиви произведения на млади български и чуждестранни таланти, ще послушат приятна музика и ще танцуват на фона на невероятната гледка на калиакренското крайбрежие.

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.3549