EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Бизнес

Вземи в gLOG
16 Юни 11, 22:35 / Автор: www.chapter4.bg
Нов Директор Човешки ресурси в Хюлет-Пакард България
Днес бе обявен новият Директор Човешки ресурси в Хюлет-Пакард България. Зорница Янкова се присъединява към екипа на НР в ключов за компанията момент, няколко месеца след обявяване на разрастването на присъствието на НР в страната.
Зорница Янкова е новият Директор Човешки ресурси на Хюлет-Пакард в България. Тя се присъединява към екипа на НР в ключов за компанията момент, няколко месеца след обявяване на разрастването на присъствието на НР в страната.

Зорница има дванадесет години опит в областта на Човешките ресурси. През последните две години е била Директор Човешки Ресурси в „Аурубис България”, отговаряйки за Югоизточна Европа. На тази позиция отговаря за разработването и въвеждането на редица проекти в областта на човешките ресурси като планиране на потребностите и привличане на таланти, обучение и развитие на ключови таланти, системи за оценка и възнаграждения. В България е била част от екипа на ВМ Финанс Груп, OMV, Мелексис, а от 2006 до 2009 година работи в Калифорния, САЩ, като бизнес аналитик в една от водещите софтуерни компании – Аутодеск, по проекти за оптимизиране и повишаване на ефективността на отдел Човешки Ресурси .

„Радвам се отново да се завърна в сферата на високите технологии, още повече като част от екипа на световния лидер в ИТ”, споделя Зорница. „За мен е истинско предизвикателство да поема функцията в България и да работя съвместно с бизнеса за постигане на стратегията на компанията”, допълва тя.

„НР избра България като стратегически център, а Зорница и екипът й имат отговорната задача да привлекат, мотивират и развият най-добрия потенциал , с който разполага страната ни”, обяснява Ираван Хира, Генерален директор на НР България. „Вярвам, че тя и хората около нея имат амбицията и енергията да се справят с тази задача”, казва още г-н Хира.

Зорница ще работи в тясно сътрудничество с досегашния директор „Човешки ресурси” на НР в България – Любомира Талева, която от началото на юни прие позицията Мениджър „Интеграция на центъра по Човешки ресурси” на НР за Европа, Близкия Изток и Африка.

Източник:
www.chapter4.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1349