EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Търговия

Вземи в gLOG
09 Юни 11, 07:05 / Автор: Roda.bg
Спа уикенд за двама в 5 звезден хотел в Словения може да спечели всеки, който участва в играта на сайта www.roda.bg
Мегамаркет Roda стартира нова лоялна програма с атрактивни отстъпки за своите клиенти

Посетителите на сайта на мегамаркети Roda могат да участват от юни до септември месец в игра, необвързана с покупки, за да спечелят спа уикенд за двама в 5 звездния хотел Livada Prestige в Словения. Всички правила на играта и начините за събиране на бонус точки можете да научите на www.roda.bg.

Победителят в атрактивната игра ще стане ясен на 25 октомври т.г., а за още 100 участника в нея ще има поощрителни награди.

В периода до 25 септември клиентите на мегамаркети Roda могат да се включат и в лоялната програма на компанията. Тя им осигурява възможност да купят с отстъпка от 60% оригинални продукти с марката Дормео, които не могат да бъдат намерени в търговската мрежа. За целта трябва да бъдат събрани 15 стикера като всеки стикер се равнява на 10 лева от сметката.

Висококачествените продукти, от които могат да избират клиентите на Roda, са: завивка „Четири сезона”, анатомична възглавница, възглавница, която може да промени формата и дебелината си, декоративни одеяла за момичета и момчета, както и цветна лампа, която се регулира с допир.

Играта и лоялната програма на мегамаркет Roda са част от цялостната политика на компанията да предлага на своите клиенти високо качество на много изгодни цени. Всяка събота и неделя клиентите на веригата получават 10% отстъпка от сметката си при покупка над 40 лв. Отстъпката не е валидна за продукти включени в други промоционални активности.

За Меркатор Груп:
Меркатор Груп е най-голямата компания за търговия на дребно в Словения. Тя е водещият търговец на дребно и в Черна Гора, заема второ място в Сърбия и Хърватия и е на четвърто място в Босна и Херцеговина. Към момента компанията има близо 1500 магазина и повече от 23 400 служители в страните, в които присъства. Общата площ, върху която Меркатор Груп оперира, е 1.6 млн. кв. м, форматите, с които работи: хипермаркети, мегамаркети, супермаркети, Cash & Carry, квартални и други специализирани търговски обекти. През 2010 г. компанията реализира приходи в размер на близо 2,8 милиарда евро. В България компанията е представена с четири мегамаркети Рода – по един в София и Варна и два в Стара Загора.

За Контакти:0878 610 683

Източник: www.roda.bg


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1893