EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи обществени събития

03 Юни 11, 22:00 / Автор: EventsTeam
Финал на Първата Националната олимпиада по здравословно хранене
На пресконференция на 6 юни 2011 г. (понеделник) от 12.00 ч. в 88 СОУ „Д. Попниколов” (София) ще бъде обявено официалното закриване на „Първата Национална Олимпиада по Здравословно Хранене”. В нея взеха участие ученици от над 130 училища в страната. Сред официалните гости на събитието ще бъдат заместник-министърът на образованието г-жа Милена Дамянова, кметът на София, г-жа Йорданка Фандъкова, Ути Бъчваров и други. На пресконференцията ще бъдат обявени и победителите сред учениците, събрали най-много точки от олимпиадата
На пресконференция на 6 юни 2011 г. (понеделник) от 12.00 ч. в 88 СОУ „Д. Попниколов” (София) ще бъде обявено официалното закриване на „Първата Национална Олимпиада по Здравословно Хранене”. В нея взеха участие ученици от над 130 училища в страната. В рамките на 3 образователни часа, децата бяха запознати с темите: „Хранителна пирамида”, „Правилно хранене” и „Какво има в храната?”. След провеждането на часовете, придобитите знания на децата бяха изпитани чрез онлайн базирани въпросници на сайта на олимпиадата www.olimpiada.zdraveya.com.

Сред официалните гости на събитието ще бъде заместник-министърът на образованието г-жа Милена Дамянова, която ще обобщи резултатите и ще представи допълнителни подробности около проведената кампания за изграждане на здравословни хранителни навици на подрастващите. Кметът на София, г-жа Йорданка Фандъкова, също ще присъства на събитието. Като официално лице на кампанията, Ути Бъчваров ще приготви здравословен обяд за присъстващите деца. Организаторите обещават и допълнителни изненади за децата, като например „Воден бар”, осигурен от „Софийска вода”, както и увлекателни игри и забавления.

На пресконференцията ще бъдат обявени и победителите сред учениците, събрали най-много точки от олимпиадата. Класът - победител ще бъде награден с Диджей парти от пастети „Аргета”. Осигурени са и индивидуални подаръци за тримата най-добре представили се ученици: наградата за първо място е портативен DVD-плейър, а двамата подгласници ще получат музикален плейър и слушалки. Наградите са любезно предоставени от основния спонсор на кампанията - Филипс България.

Олимпиадата се реализира и с решаващата помощ на Верея и Аргета, както и със съдействието на Medix, Devin и Philips. Медиен партнъор на кампанията е радио и телевизия „The Voice”.

Източник:
МАРКЕТОР

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1009