EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

Вземи в gLOG
02 Юни 11, 08:59 / Автор: БАИТ
СРЕЩА-ДИСКУСИЯ „РЕАЛНИТЕ ИНСТРУМЕНТИ НА Е-УПРАВЛЕНИЕТО – РОЛЯТА И МЯСТОТО НА ИКТ БРАНША В ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА РАБОТЕЩО Е-ПРАВИТЕЛСТВО”
Срещата цели чрез публичната дискусия между представителите на държавната администрация и ИКТ бранша да се очертаят ясни стъпки, чието предприемане е жизнено необходимо за бизнеса и държавата като цяло.
Кога: 15 юни 2011 г. (сряда), 13.00 часа
Къде: София, Хотел "Шератон"
Възможности за участие: С покани
Организатор: БАИТ

Събитието: Как се случва координацията между администрацията и ИКТ бизнеса в момента? А дали и как държавният бюджет отразява приоритета на въвеждането и развитието на е-управлението у нас в момента? Могат ли оперативните програми финансово да подпомогнат реализацията на е-управлението у нас и да разширят капацитета на ИКТ бизнеса? Близо ли сме до пускането на ОП „Информационно общество”/ИКТ, която да финансира дейностите по стратегията за е-управление и да позволи по-бързата й реализация в дълбочина?

Върху тези въпроси на 15 юни от 13:00 часа в зала Средец на Хотел „Шератон” ще дискутират гостите на Българска асоциация по информационни технологии (БАИТ). Организацията инициира провеждането на СРЕЩА-ДИСКУСИЯ „РЕАЛНИТЕ ИНСТРУМЕНТИ НА Е-УПРАВЛЕНИЕТО – РОЛЯТА И МЯСТОТО НА ИКТ БРАНША В ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА РАБОТЕЩО Е-ПРАВИТЕЛСТВО”.

Срещата цели чрез публичната дискусия между представителите на държавната администрация и ИКТ бранша да се очертаят ясни стъпки, чието предприемане е жизнено необходимо за бизнеса и държавата като цяло. Срещата-дискусия се стреми да въвлече в активен диалог с реални резултати ИКТ бизнеса у нас, от една страна и представителите на централната и на местната администрация, от друга.

Тричасовото събитие ще се състои в два тематични блока.

За първата дискусия БАИТ покани на масата на диалога Симеон Дянков, заместник министър-председател, председател на Съвета по административна реформа и министър на финансите, Първан Русинов, заместник-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията, Екатерина Захариева, заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството, Веселин Вучков, заместник-министър на вътрешните работи, Андрей Иванов, председател, Столичен общински съвет.

За втория дискусионен блок Асоциацията се обърна към Трайчо Трайков, министър на икономиката, енергетиката и туризма, Томислав Дончев, министър по управление на средствата от ЕС, Марияна Велкова, изпълнителен директор, ИАНМСП, Валери Борисов, директор на дирекция "Електронно управление", МТИТС, Марин Кавръков, областен управител, ОА Сливен.

За контакти:

БАИТ
ул. "Мизия" No.7
София 1124
E-mail: bait@bait.bg
Тел.: +359 2 946 1513
Факс: +359 2 946 1451

Източник на информация:
http://workshop.idg.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1255