EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

Вземи в gLOG
30 Май 11, 23:23 / Автор: EventsTeam
Заключителна конференция: Финансов механизъм на Европейското икономическо пространство и Норвежка програма за сътрудничество в България: Резултати на фокус, 31.05.2011 г.
Заключителна конференция: Финансов механизъм на Европейското икономическо пространство и Норвежка програма за сътрудничество в България: Резултати на фокус
На 31 май 2011 г. от 9:30 ч. в гр. София в хотел „Шератон”, зала „Роял” 1 и 2, ще се проведе "Заключителна конференция: Финансов механизъм на Европейското икономическо пространство и Норвежка програма за сътрудничество в България: Резултати на фокус".

Събитието ще бъде открито от г-н Томислав Дончев, министър по управление на средствата от Европейския съюз, и Н. Пр. Тове Скарстейн, посланик на Кралство Норвегия в България.

По време на събитието ще бъдат представени резултатите от успешни проекти, реализирани с безвъзмездна финансова помощ от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия за периода 2007 – 2009 г., и ще бъде открита пътуваща изложба със снимки на финансирани инициативи.

Източник:
Symmetric Communication Consultancy

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1562