EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи обучения

Вземи в gLOG
19 Април 11, 18:36 / Автор: EventsTeam
Втори Национален Семинар: „УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОЕКТИ ЗА ВЪЗОБНОВЯЕМИ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ”
Включете се във ВТОРИЯ НАЦИОНАЛЕН СЕМИНАР: “УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОЕКТИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЕНЕРГИЯ ОТ ВЪЗОБНОВЯЕМИ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ. НОВИЯТ ЗАКОН ЗА ЕНЕРГИЯТА ОТ ВЪЗОБНОВЯЕМИ ИЗТОЧНИЦИ. ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ФИНАНСИРАНЕ НА ПРОЕКТИТЕ ЗА ВЕИ ОТ ФОНДОВЕТЕ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ” – 12 и 13 май 2011 г., гр. София, х-л “Сити Бест Уестърн”.
За втори пореден път на Семинара ще бъдат представени конкретните стъпки, особеностите и последователността на инвестиционния процес в проекти за производство на енергия от възобновяеми енергийни източници, както и конкретните практически примери и опита на консултантите при управлението на проекти за ВЕИ.

На Семинара ще бъде представен и предстоящия за приемане на второ четене ЗАКОН ЗА ЕНЕРГИЯТА ОТ ВЪЗОБНОВЯЕМИ ИЗТОЧНИЦИ, промените които се въвеждат със закона и очаквания ефект от приложението му върху сектора на възобновяемите енергийни източници. Участниците ще имат възможността да поставят въпросите си във връзка с новите моменти в законодателството и да обменят практически опит за управлението на проектите за производство на енергия от ВЕИ.

На Семинара ще бъдат разгледани и ключови теми в развитието на проектите за производство на енергия от ВЕИ, като реда, проблемите и възможните решения при присъединяването на централите за производство на енергия от ВЕИ към електрическата мрежа.

Участниците в Семинара ще научат какви са възможностите за финансиране на проектите по Програмите от Фондовете на Европейския съюз и кои са допустимите проекти за финансиране. Ще бъдат разгледани и възможностите за финансирането на проектите по реда на други Програми.

Лектори на Семинара са:

- Представители на Националната електрическа компания ЕАД/Електроенергийния системен оператор ЕАД;
- Милена Янузова – Консултант енергийни проекти;
- инж. Владислава Георгиева – Експерт възобновяеми енергийни източници, преподавател в Института за следдипломна квалификация на УННС;
- Костадинка Тодорова - Експерт към Комисията по Икономическа политика, Енергетика и Туризъм в 41-вото Народно Събрание;
- Елеонора Негулова - Председател на УС на Националното сдружение за управление на проекти, експерт финансиране на проекти.

За повече информация и регистрация, можете също да посетите: http://legaconsulting.org/events1.php

Срокът за регистрация за Семинара е до 10 май 2011 г.

Източник:
www.legaconsulting.org

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1229