EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи обществени събития

Вземи в gLOG
30 Март 11, 06:53 / Автор: EventsTeam
Награждаване на победителите в конкурс „Акушерка на годината”, 7.04.2011 г.
На церемонията призвание за своя професионализъм ще получат отличените от родителите акушерки в двете конкурсни категории – „Акушерка, имала решаваща роля за успешно начало и/или преодоляване на проблеми при кърменето” и „Акушерка, оказала подкрепа в грижите за бебето”.
На 7 април 2011 г. от 10:00 ч. в болница ”Токуда”, гр. София ще се проведе церемонията по награждаването на „Акушерка на годината 2010 г.”. На нея ще бъдат отличени най-отдадените на професията си акушерки в България, помогнали на родилки, чрез своите познания и опит. На церемонията призвание за своя професионализъм ще получат отличените от родителите акушерки в двете конкурсни категории – „Акушерка, имала решаваща роля за успешно начало и/или преодоляване на проблеми при кърменето” и „Акушерка, оказала подкрепа в грижите за бебето”.

Журито на конкурса е в състав: Председател: Д-р Радка Масларска, д.м. – началник отделение Неонатология, Токуда Болница София и членове: д-р Анета Попиванова – гл. ас. Клиника по неонатология СБАЛАГ „Майчин дом”, председател на Национална асоциация „Подкрепа за кърмене“, Гала – водеща на предаването по НТВ ”На кафе”, Юлия Кондeва – гл. редактор на сп. Моето дете, Катерина Ганева – Сдружение Настоящи и Бъдещи Майки (СНБМ), Елена Василева, акушерка, „Училище за бъдещи майки Ма-Ма”, консултант по кърмене в Ивентас ЕООД, Елена Бачева – управител, REMEMBRAND.

Наградените акушерки ще посетят „Конгрес Европедиатрия 2011” във Виена за периода 23-26 юни, 2011 г.

За допълнителна информация:

Стефан Димитров
s.dimitrov@gogreencommunications.bg
02/ 878 01 91

Източник:
GoGreenCommunications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1303