EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи обществени събития

15 Март 11, 08:41 / Автор: EventsTeam
Гражданско движение ДНЕС представя днес на граждани и кмета Росица Янакиева резултатите от мониторинг върху дейността на местната власт в община Перник
В 11.00 часа представителите на Гражданско движение ДНЕС ще се срещнат и ще запознаят кмета на община Перник г-жа Росица Янакиева с резултатите от мониторинга.
Кога: 15.03.2011 г. (вторник)
Къде: Перник, Малка зала (бивша Ритуална зала) на Дворец на културата (пл. „Кракра” № 1) 
Достъп: Свободен
Организатор: CNR Communications

Събитието: На 15 март 2011 г. (вторник) представители на Гражданско движение ДНЕС ще представят резултатите от извършен, през февруари тази година, мониторинг върху дейността на местната власт в община Перник.

В 11.00 часа представителите на Гражданско движение ДНЕС ще се срещнат и ще запознаят кмета на община Перник г-жа Росица Янакиева с резултатите от мониторинга.

От 13.00 часа в Малка зала (бивша Ритуална зала) на Дворец на културата (пл. „Кракра” № 1) ще се състои пресконференция.

В събитието ще участват Анжелика Цокова, член на Координационния съвет на Движение за национално единство и спасение (ДНЕС), Слави Генчев -регионален координатор, Лозка Василева, Тодор Велинов и Георги Първанов - членове на Координационния съвет на ДНЕС в гр. Перник, както и Иво Желев – управител на агенция ЕСТАТ, осъществила изследването върху дейността на местната власт.

Мониторингът върху дейността на местната власт е част от цялостната стратегия на Движение ДНЕС да отстоява интересите на гражданите и да работи за осъществяването на ефективен диалог с държавните институции, в името на подобряване на качеството на живот на българските граждани.

Източник: CNR Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.117