EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

12 Март 11, 12:39 / Автор: EventsTeam
Международна Конференция на тема “Значение на бъдещето на обучението и консултирането за „младите” малки и средни предприятия”, която ще се състои във Варшава, Полша, на 18 – 19 май 2011.
Целта на конференцията е да отрази споделянето на добри практики и международното сътрудничество в областта на иновативните тренинги, специално разработени за млади бизнеси и малки и средни предприятия. Конференцията ще бъде също отлична възможност за представянето на текущи проекти и иновативни инициативи в областта на специализираните обучения и тренинги, предназначени за малки и средни предприятия.
Целева аудитория: 

Поканата за участие е адресирана към обучители и експерти, както и към координатори на проекти и инициативи в тази област.

Бихме искали да Ви насърчим да ни изпратите кратко описание или съдържание на предложение за иновативен тренинг, респективно проект, специално разработени за посрещане нуждите на млади бизнеси или за малки и средни предприятия по принцип, които да бъдат представени по време на конференцията. 

Материалът трябва да бъде изготвен на английски език (около 300 думи). 

След това се свържете с нас на телефон 02/944 47 58, за да получите адреса за изпращане на Вашия материал, който трябва да пристигне не по-късно от 25. март 2011. Ако Вашето предложение бъде одобрено, ще бъдете поканени да участвате в конференцията на тема “Значение на бъдещето на обучението и консултирането за „младите” малки и средни предприятия”, като разходите по пътуването до Варшава ще бъдат поети от страна на организаторите на конференцията.

Важни срокове:

 - 25 март 2011: краен срок за подаване на материалите
 - 25 март 2011: обратна информация за одобрение / неодобрение за участие
 - 13 май 2011: краен срок за регистрация
 - 18 - 19 май 2011: дни на провеждане на конференцията

За повече информация относно конференцията, молим да се свържете с нас на телефон 02/944 47 58

Източник:
www.emcbg.eu

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1298