EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи обучения

11 Март 11, 11:51 / Автор: EventsTeam
Национален Двудневен Семинар: „УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОЕКТИ ЗА ВЕИ”, 4-5.04.2011 г.
Целта на Семинара е да представи конкретните стъпки, особеностите и последователността на инвестиционния процес в проекти за производство на енергия от ВЕИ, като представи конкретни практически примери и опита на консултантите при управлението на проекти за ВЕИ.
Кога: 4 и 5 април 2011 г.
Къде: София, х-л „Света София”
Възможности за участие: Такса участие
Организатор: „ИНТЕР КЕПИТЪЛ ДИВЕЛЪПМЪНТ”, със съдействието на „ЛЕГА КОНСУЛТИНГ” и REI Brokerage

Събитието: Целта на Семинара е да представи конкретните стъпки, особеностите и последователността на инвестиционния процес в проекти за производство на енергия от ВЕИ, като представи конкретни практически примери и опита на консултантите при управлението на проекти за ВЕИ.

На Семинара ще бъде представен и приетия на 24.02. на първо четене Закон за енергията от възобновяеми източници, промените които се въвеждат със закона и очаквания ефект от приложението му върху сектора на възобновяемите енергийни източници. Участниците ще имат възможността да поставят въпросите си във връзка с новите моменти в законодателството и да обменят практически опит за управлението на проектите за производство на енергия от ВЕИ.

На Семинара ще бъдат разгледани и ключови теми в развитието на проектите за производство на енергия от ВЕИ, като реда, проблемите и възможните решения при присъединяването на централите за производство на енергия от ВЕИ към електрическата мрежа.

Участниците в Семинара ще научат какви са възможностите за финансиране на проектите по Програмите от Фондовете на Европейския съюз, кои са допустимите проекти за финансиране, какъв е реда и сроковете за разработване на проектите и за подаване на проектните предложения.

Лектори на Семинара са представители на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, Държавната комисия за енергийно и водно регулиране и Сертифицирани управленски консултанти.

За контакти:За контакти с организаторите на Семинара: тел. 0898 248016 и e-mail: intercapital@mail.bg

Източник:
http://www.legaconsulting.org/events1.php

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.3358