EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

Вземи в gLOG
21 Февруари 11, 17:12 / Автор: Ана Динкова
Първата официална сделка на GoldenDeals.bg
За компанията и намеренията й на българския пазар ще разкаже Изпълнителният директор на XE и GoldenDeals Джордж Хаджигеоргиу.
Кога: 23 февруари 2011 г. (сряда)
Къде: София, Пица Хът, Мол София
Възможности за участие: Свободен
Организатор: GoldenDeals, Trinitix

Събитието:

Скъпи колеги и приятели,

Вероятно все още не сте чували за нас, но със сигурност сте чували, а може би вече и опитали, за модерната практика на груповото пазаруване в Интернет.

Ние не сме просто поредния уебсайт от този тип, а представител на следващото поколение, който осигурява до 90% намаление на клиентите си.

Имаме удоволствието да ви поканим да присъствате на първата официална сделка на GoldenDeals.bg на 23 февруари (сряда), от 11:00 часа, в Пица Хът, Мол София на бул. Стамболийски, за да отпразнуваме заедно стартът ни в България и да ви разкажем какво ни прави по-различни и предпочитани от клиентите ни.

За компанията и намеренията й на българския пазар ще разкаже Изпълнителният директор на XE и GoldenDeals Джордж Хаджигеоргиу. Гръцката компания XE (www.xe.gr) е лидер в онлайн търговията в Централна и Източна Европа, като разработва и управлява няколко десетки онлайн портала в 4 страни в региона. Преди да поеме ръководството на групата, г-н Хаджигеоргиу е Генерален мениджър по комуникациите на Yahoo! Европа. На въпросите за GoldenDeals.bg ще отговаря и Ивайло Нецов, регионален мениджър.

Ще ви запознаем с нашата история, ще споделим плановете си, ще отговорим на вашите въпроси и ще се почерпим с топла пица и студени напитки.

Очакваме ви!

За контакти: Ана Динкова - 0882 10 77 88

Източник: Ана Динкова

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0907