EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи обществени събития

Вземи в gLOG
17 Февруари 11, 17:52 / Автор: EventsTeam
Ъпсурт, Лора Караджова и Балет Нова откриват най-модерната лазерна игра във Варна Тауърс
С грандиозен концерт на Ъпсурт, Лора Караджова и Балет Нова, Варна Тауърс открива уникалното интерактивно забавление Laser Force на 18 февруари от 20:30 часа.
Посетителите на Fun Park “Двете Кули” вече ще могат да се насладят на най-модерната лазерна игра, съчетаваща динамичен екшън, специални светлинни и звукови ефекти, интерактивна среда и супер екстри за реалистични усещания. Атмосферата е допълнена от уникален интериор, обещаващ истинско интерактивно забавление.

Първи в битка ще се впуснат именно ексцентричните музиканти. След като развеселят публиката на партера във Варна Тауърс с оригиналните си текстове, те ще се отправят към Fun Park „Двете Кули”, за да изпробват интерактивното забавление.

Играта се осъществява по групи, като максималният брой на участниците е 16. Ако и вие сте прекарали безброй часове пред компютъра, играейки Counter Strike или друга подобна игра, сега ще имате възможност да се насладите на подобно изживяване, но на живо! Колкото и невероятно да звучи, това интерактивно забавление Laser Force е факт.

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1775