EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
16 Февруари 11, 22:46 / Автор: EventsTeam
Диамантен пръстен за млада влюбена двойка
Кампанията на Варна Тауърс “Любов от пръв поглед” приключи в деня на Свети Валентин. Комплексът направи изключително щастливи три влюбени двойки. В продължение на 2 седмици двойки на всякаква възраст, обединени от истинската любов помежду се, се снимаха в специално изградения любовен кът на комплекса, за да се включат в томболата за невероятните награди.
Най-голям късмет извади младата двойка Ясен Гичев и Камелия Николова, които получиха диамантен пръстен от „Altinbas”. Графичният дизайнер от Варна и приятелката му, студентката в Шумен, са заедно от 1 година и получиха първото си предизвикателство за годеж.

На другата награда – уикенд за двама в 5-звезден хотел, осигурен от Travel Solutions, ще се насладят Кристина Пламенова и Мартин. Сред наградите за влюбените бе и романтична вечеря на върха на Варна Тауърс – в ресторант Magnito, предоставящ уникална гледка над цяла Варна и истински романтична атмосфера. Томболата зарадва и други късметлии с атрактивни награди от магазините в комплекса.

Имената на щастливците бяха изтеглени на 14 февруари на партера на Варна Тауърс в присъствието на нотариус. С игри и забавни въпроси публиката също получи много награди.

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1158