EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
10 Февруари 11, 18:55 / Автор: PR Agency Anettevents
Наш топ играч подписа и за 2011
10.02.2011г. През миналата година, най-добрият български покер играч Атанас Георгиев спука балона на спонсорските договори в България, като подписа с Унибет Покер. Явно и двете страни са останали доволни от взаимното си сътрудничество, защото преди броени часове стана ясно, че Наско и през 2011 г. ще носи титлата „Покер посланик на Унибет”. Самото решение да бъде включен българин като покер посланик е чест и доказателство за високото ниво на българския покер през последните години. Унибет е онлай портал с регистрирани близо 5 милиона потребители от целия свят, а титлата „Покер посланик” е дадена само на 8 души.
Ангажиментите на Наско включват участието му на всички 10 турнира от веригата Unibet Open, на един от които стана 4-ти през миналата година и прибра в сметката си сумата от 43 320 евро. Първият турнир от веригата тази година ще се проведе между 10-13 март, а домакин ще бъде Малта.

Успехите му в други европейски вериги също ще бъдат приветствани от Унибет и той ще получава бонуси за добрите си представяния. Освен това, най-добрият ни покер играч ще продължи да води своя покер блог, където всеки може да почерпи ценни съвети от него и да следи представянията му през годината.

Тазгодишната изненада е, че Наско, заедно със спонсорите си, ще се впусне в организирането на покер турнир, но подробностите все още се пазят в тайна.

На въпрос дали фактът, че е спонсориран играч влияе на играта му, Наско отговаря по следния начин: „Със сигурност имам повече спокойствие от този факт. Спокойствието в играта е един от най-важните фактори и затова мисля, че играя по-добре само поради факта, че имам Унибет зад себе си.”

В идните месеци ще разберем дали спокойствието на Наско ще успее да ни зарадва с нови успехи на световната покер сцена и какви други изненади са подготвили неговите спонсори.

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1376