EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

Вземи в gLOG
05 Февруари 11, 09:07 / Автор: EventsTeam
За първи път във Варна се провежда Изложение за абитуриенти
За първи път във Варна ще бъде проведено уникално по рода си изложение за абитуриенти, чиито домакин ще бъде най-новият търговки център в морската столица - Варна Тауърс. Форумът ще бъде кулминация на стартираното от Снежана Георгиева и Марица Гърдева „Училище за абитуриенти” в арт центъра на комплекса.
В навечерието на абитуриентските страсти комплексът реши да подпомогне зрелостниците в подготовката им за дългоочаквания бал. От 30 януари в арт центъра на комплекса стартира кампанията „Училище за абитуриенти” и предизвика неимоверен интерес. 

Повече от 100 млади дами и кавалери се възползваха от възможността да получат напълно безплатно пробни прическа и грим, като същевременно бяха консултирани от стилисти и модни специалисти. 

Дизайнери и модни брандове от Варна Тауърс предоставиха уникални и стилни тоалети, в които пременените абитуриентите позираха за първите си снимки. Благодарение на професионалните съвети и опита на застаналия зад обектива моден фотограф, абитуриентите позираха и се почувстваха като истински модели. Успехът и интересът към първото издание, осъществено с организацията и идеите на Снежана Георгиева от Арт Център ST, Марица Гърдева - специалист ПР и ВСУ „Черноризец Храбър”, насърчиха Варна Тауърс да продължи подетата инициатива. 

Всяка неделя в следващите 11 седмици в арт центъра на етаж 2 във Варна Тауърс от 12:00 часа ще се провежда издание на „Училище за абитуриенти”.
Като кулминация на кампанията месец преди самия 24 май, Варна Тауърс ще стане домакин на уникално по рода си изложение за абитуриенти, което ще представи последните модни тенденции, ще срещне абитуриентите с едни от най-добрите модни специалисти, стилисти, дизайнери, гримьори и фотографи. 

В рамките на проявата комплексът ще зарадва своите гости с много интересни събития, конкурси и томболи.

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1487