EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи обучения

Вземи в gLOG
27 Януари 11, 09:52 / Автор: EventsTeam
Обучение: "Управление на визуалната комуникация Модул I", 26-27.02.2011 г.
Курсът е предназначен за всички професионалисти, които работят индивидуално или в(с) различни комуникационни и творчески структури – комуникационни специалисти, мениджъри на проекти, бранд мениджъри, дизайнери. Курсистите се запознават с професионалния мениджмънт на визуалната комуникация от гледна точка на ефективните интегрирани маркетингови комуникации в широкото поле между бранда, визуалните комуникации и дизайн мениджмънта.
Период на провеждане:

26–27 февруари 2011 г. (събота и неделя)

10:00–17:00 ч. (обедна почивка: 13:00 ч. - 14:00 ч.)

Специално внимание се обръща на модерните ефективни решения на различен тип проблеми, които възникват на различните етапи от създаването и реализирането на визуалната комуникация в бизнеса – от комуникационното и творческото задание към успешния мениджмънт на работата в различните екипи, тяхната синхронизация и финализиране на творческите продукти за различните медии, тяхната евалюация и оптимизиране.

Курсът залага на модерните форми на преподаване, с много примери от българската и международната практика, и дава възможност за индивидуален и колективен уоркшоп под супервизията на преподавателя.

Курсът Управление на визуалната комуникация: Модул I предлага уникалния шанс всеки курсист да продължи да повишава своята квалификация и да открива решения на специфични проблеми, които се срещат в професионалната му практика, като съобразно неговите желания, потребности и професионални предизвикателства M3 College предлага допълнителни модули с продължаващо обучение – Управление на визуалната комуникация: Модул II, Модул III.

Информация за лектора:

Стефан Серезлиев работи професионално в сферата на интегрираните комуникации, рекламата, визуалните комуникации и дизайна повече от 20 години. Завършил е Националната художествена академия в София, специалност „Графичен дизайн“ и „Плакат“. Университетски преподавател и изследовател по реклама, визуални комуникации и брандинг. Участва в редица национални и международни конференции и проекти в сферата на интеркултурните комуникации, рекламата, брандинга, дизайна и визуалната семиотика. Член на Съюза на българските художници, един от основателите на Българската академична асоциация по комуникации, член на жури в областта на комуникациите, PR и рекламата.

Ръководи и участва в редица семинари и уоркшопове, вътрешнофирмени обучения, консултира компании и комуникационни агенции в областите мениджмънт на интегрираните комуникации и оптимизиране на творческия процес и стратегическо творческо планиране.

През годините е ръководил творческите департаменти в различни български и международни агенции за интегрирани маркетингови и рекламни комуникации.

Носител на специалната награда за развитие на брандинга в България на Десетото, юбилейно издание на конкурса PR Priz през 2010 г.

Формат:
Семинар

Лектор:
Стефан Серезлиев

Хорариум:
12 учебни часа

Допълнителни материали:
Материалите ще се получават на място и ще са съобразени с практическата насоченост на курса
Сертификат:

Всеки курс гарантира високо ниво на подготовка и удостоверение за двудневна професионална специализация.

Цена на курса:
150 лв.

Начин на плащане:
В брой и по банков път

Източник:
http://m3college.com/courses.php?id=54

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1661