EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
25 Януари 11, 17:20 / Автор: EventsTeam
ОББ и Министерство на спорта продължават подкрепата си за Българска спортна федерация за деца лишени от родителска грижа
Над 700 деца от 37 детски дома са взели участие в проявите на Българска спортна федерация за деца лишени от родителска грижа през 2010 година, отчете председателят на Федерацията, г-н Анатоли Илиев.
С подкрепата на генералния спонсор на БСФДЛРГ, Обединена българска банка, са организирани 6 зонални турнира, 1 Великденски и 1 Коледен турнир, както и съвместни стартове с български училища от 5 града от веригата „Ученическа гребна регата”, чието лице е олимпийската ни шампионка Румяна Нейкова. За 2010 година ОББ отдели за нуждите на Федерацията бюджет от 100 000 лева, ката партньорството ще продължи и през 2011 година.

От името на Министерството на физическото възпитание и спорта ангажимент към проектите на Федерацията заяви и заместник-министър Иван Ценов. Съвместното партньорство между Министерство, неправителствена организация и частна компания бе определено като пример за ефективно сътрудничество в подкрепа на социална кауза от Людмил Каравасилев, Мениджър „Връзки с обществеността и спонсорство” на ОББ. 

Източник:
http://press.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=322458&df=45&dflid=3

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1316