EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи обществени събития

Вземи в gLOG
15 Декември 10, 11:19 / Автор: EventsTeam
Спонтанен мюзикъл "Коледна изненада" - Флаш Моб
Участвали ли сте някога във флашмоб?
Участвали ли сте някога във флашмоб?

Ако не сте, ето какво преставлява:

Flash mob - това е събитие, в което голяма група от хора, които (по уговорка) се събират на определено публично място в предварително уточнен час, внезапно изпълняват заедно някакво действие и след това веднага се разпиляват,все едно нищо не се е случило и оставят хората на мястото в почуда.

Кратко казано това е социален експеримент и страхотен начин за изразяване на обществено мнение . Могат да се провеждат с някаква цел, под някакво мото, или просто за забавление .

Тъй като Коледа чука на вратата, а настроението трябва наистина да е добро за този празник, Swift GAP Events са замислили да създадем една незабравима коледна атмосфера.

И сега си мислите какво пък ще представлява това ?!

Еми ето какво: Спонтанен Коледен мюзикъл по няколко от най-известните коледни песни, като всеки един от вас може да се включи в тази необичайна, но супер забавна изява!

На кратко казано ще представлява Музикален флаш моб и по-точно пеене на незабравимите коледни песни: “Santa Claus is coming in Town”, “Jingle Bells”, “Jingle Bell Rock”(по оригиналните мелодии) като са избрани само части от тях!

За участие и повече информация всеки желаещ трябва да изпрати писмо на имейл: kolednaiznenada@gmail.com със съдържание:

- Име и Години
- Защо искате да участвате?
- Занимавали ли сте се с пеене или сте част от хор?
- Какво обичате да правите по Коледа?

Swift GAP Events – това е група от ентусиазирани млади хора занимаващи се със организирането на флашмоб събития. Целта е да се даде възможност на хората да изпитат ново алтернативно забавление, като се откъснат за момент от всекидневните си задължения . Досега проведените от тях подобни събития са : „Епидемия от смях” , „Водни войни на 5 юни”, „Масова битка с възглавници на 26 юни”, Флаш моб за Майкъл Джексън на „София Диша” и „Замръзналата изложба”.

Източник: Swift GAP Events

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1227