EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи обществени събития

Вземи в gLOG
09 Декември 10, 07:45 / Автор: EventsTeam
Пейте и играйте с Бате Енчо и Chipolino!
Бате Енчо кани всички палавници да се забавляват заедно с него, малко преди Коледа в първия за Варна фирмен магазин на „Chipolino” във Варна Тауърс. Организаторите са предвидили много игри, забавления и подаръци за своите най-малки приятели и обещават, че нито едно хлапе няма да скучае. Все пак присъствието на Бате Енчо е сигурно доказателство, че Коледното Шоу ще бъде незабравимо за децата!
Празненството за малчуганите е организирано както по случай наближаващите Коледни празници, така и заради откриването на първия във Варна детски магазин на „Chipolino”, който се намира на ниво 2 в новия търговско-развлекателен комплекс Варна Тауърс. Това е и единственият магазин в България с изградена вело алея, където малките клиенти могат да изпробват желания велосипед!

Всички дечица, заедно с техните родители, са добре дошли в магазина на „Chipolino” на 12 декември от 12:00 часа, за да празнуват и да се забавляват заедно с Бате Енчо.

След като създаде незабравими спомени на малките посетители на магазина, Бате Енчо и приятели от „Chipolino” ще подарят усмивки лично и на децата от Клиниката по детска клинична хематология и онкология при МБАЛ "Св. Марина"-Варна.

Повече за „Chipolino”

Продуктите „Chipolino” и “Babay Max” са добре познати и за кратко време успяха да станат синоним на неповторим стил и удобство и предпочитан избор на много семейства в Европа. Търговските марки предлагат собствен дизайн на дамаска и цветове, проектирани изцяло в България и осигуряващи ненадминат комфорт и лекота за родители и деца.

Мисията на компанията е да достави възможно най-приятното изживяване за цялото семейство, като го постигне точно когато и където е необходимо, с продукти и услуги за родители с различен стил и предпочитания.

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1379