EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

04 Декември 10, 08:02 / Автор: EventsTeam
Творци и интелектуалци, подкрепящи Гражданско движение ДНЕС, ще отправят призив за подкрепа на Националната гражданска инициатива "Срещу произвола на монополите"
На 6 декември 2010 г. (понеделник) в 12.00 ч. творци и интелектуалци, подкрепящи Гражданско движение ДНЕС, ще отправят призив за подкрепа на Националната гражданска инициатива «Срещу произвола на монополите». Гражданската инициатива се реализира чрез национална подписка в над 70 пункта в цялата страна и до момента е подкрепена от над 350 000 български граждани.
На 6 декември 2010 г. (понеделник) в 12.00 ч. творци и интелектуалци, подкрепящи Гражданско движение ДНЕС, ще отправят призив за подкрепа на Националната гражданска инициатива "Срещу произвола на монополите". Гражданската инициатива се реализира чрез национална подписка в над 70 пункта в цялата страна и до момента е подкрепена от над 350 000 български граждани.

Творците и интелектуалците ще отправят призива си в София от пункта на подписката на Орлов мост (до езерото Ариана).

Йордан Караждов и група Сигнал, Силвия Кацарова, Дичо, Камелия Тодорова, Ваня Щерева, Владимир Карамазов, Николай Урумов и други ще призоват гражданите да се включат в Инициативата.

Източник: CNR Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0761