EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи обществени събития

27 Ноември 10, 10:17 / Автор: EventsTeam
Гражданско движение ДНЕС представя на граждани и кмета Славчо Атанасов резултатите от мониторинг върху дейността на местната власт в община Пловдив
На 29 ноември 2010 г. (понеделник) представители на Гражданско движение ДНЕС ще представят резултатите от извършен, през лятото на тази година, мониторинг върху дейността на местната власт в община Пловдив. В 09.15 часа представителите на Гражданско движение ДНЕС ще се срещнат и ще запознаят кмета на община Пловдив Славчо Атанасов с резултатите от мониторинга.

На 29 ноември 2010 г. (понеделник) представители на Гражданско движение ДНЕС ще представят резултатите от извършен, през лятото на тази година, мониторинг върху дейността на местната власт в община Пловдив.

В 09.15 часа представителите на Гражданско движение ДНЕС ще се срещнат и ще запознаят кмета на община Пловдив г-н Славчо Атанасов с резултатите от мониторинга.

От 10.00 часа в Конферентна зала на Общината (ул. Христо Г. Данов № 39 ) ще се състои пресконференция.

По време на пресконференцията ще бъде представена и информация за хода на Националната гражданска инициатива «Срещу произвола на монопилите».

В събитието ще участват Анжелика Цокова, член на Координационния съвет на Движение за национално единство и спасение (ДНЕС), Георги Христов - областен координатор за Пловдив, членове на КС на ДНЕС - Пловдив, както и Иво Желев – управител на агенция ЕСТАТ, осъществила изследването върху дейността на местната власт.

Гражданският мониторинг върху дейността на местната власт и подкрепата на Национална гражданска инициатива «Срещу произвола на монополите» са за са част от цялостната стратегия на Гражданско движение ДНЕС да отстоява интересите на гражданите и да работи за осъществяването на ефективен диалог с държавните институции, в името на подобряване на качеството на живот на българските граждани.

Източник: CNR Communications


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0851