EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
26 Ноември 10, 23:15 / Автор: EventsTeam
В сряда Варна Тауърс посрещна първите си гости „предпремиерно”
Първите гости на Варна Тауърс бяха таксиметровите водачи. Реалните „гид”-ове на морската столица бяха посрещнати в сряда, ден преди официалното откриване на новия търговско-административен и развлекателен център, за обзорна обиколка.
Таксиметровите водачи на града се разходиха „предпремиерно” в новия символ на Варна – двете кули. Изборът на първите гости на центъра не е направен случайно. Тъй като служителите на таксиметровите компании са реалните „гид”-ове на града, именно те трябва да са най-добре запознати с всички атракции, магазини, заведения, центрове и удобства, с които разполага Варна Тауърс. По този начин те ще бъдат не само шофьори, но и информационни източници на своите клиенти.

Целта на „тестдрайв”-а бе таксиметровите водачи да могат да помагат на варненци и на гостите на града да направят правилния избор, къде е най-добре да изкарат свободното си време. С помощта на екипа на Варна Тауърс, първите гости лично се увериха в невероятните възможности, които предлага новият център.

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.2059