EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи обществени събития

Вземи в gLOG
16 Ноември 10, 09:19 / Автор: EventsTeam
Официално награждаване на победителите от фотоконкурса „Дивият свят на България”, 16.11.2010 г.
В конкурса се включиха над 540 участници от цялата страна, изпратили над 2345 фотографии за категориите „Животни”, „Птици” и Макро”. Фотоконкурс „Дивият свят на България” се организира от Списание 8, Обединена българска банка и Фотографска агенция БУЛФОТО.
В конкурса се включиха над 540 участници от цялата страна, изпратили над 2345 фотографии за категориите „Животни”, „Птици” и Макро”.

Фотоконкурс „Дивият свят на България” се организира от Списание 8, Обединена българска банка и Фотографска агенция БУЛФОТО.

Наградите ще бъдат връчени от Ганета Сагова, главен редактор на Списание 8, Людмил Каравасилев, мениджър „Връзки с обществеността и спонсорство” в ОББ, и Евгени Димитров, управител на БУЛФОТО.

Най-добрите фотографии от конкурса ще бъдат изложени на открита изложба на Пешеходния мост на НДК от 17 до 30 ноември 2010 г.

За допълнителна информация и потвърждаване участие в събитието, моля свържете се със Стоян А. Стоянов, PRoWay Communications Agency, моб. тел. 088 888 98 11, e-mail: stoyanov@proway.bg.

Източник: PRoWay Communications Agency

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0982