EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи обществени събития

Вземи в gLOG
02 Ноември 10, 21:13 / Автор: EventsTeam
На 6.11.2010 г. Ротари клуб София организира благотворителен бал за донабиране на средствата за закупуване на мобилен мамограф
Международен ротариански комитет Франция – България и Ротари клуб София решиха да инициират закупуване и безвъзмездно предоставяне на мобилен мамограф на Многопрофилна болница за активно лечение Белоградчик, по програма за скрининг на рака на млечната жлеза. Програмата ще се реализира от Сдружение „Център за защита правата в здравеопазването”.
Международен ротариански комитет Франция – България и Ротари клуб София решиха да инициират закупуване и безвъзмездно предоставяне на мобилен мамограф на Многопрофилна болница за активно лечение Белоградчик, по програма за скрининг на рака на млечната жлеза. 

Програмата ще се реализира от Сдружение „Център за защита правата в здравеопазването”.

Текст :Международен ротариански комитет Франция – България и Ротари клуб София решиха да инициират закупуване и безвъзмездно предоставяне на мобилен мамограф на Многопрофилна болница за активно лечение Белоградчик, по програма за скрининг на рака на млечната жлеза. Програмата ще се реализира от Сдружение „Център за защита правата в здравеопазването”.

На 6 ноември 2010 година, в „Рейнбоу плаза”, от 19.30 часа, Ротари клуб София организира благотворителен бал за донабиране на средствата за закупуване на мобилния мамограф.

За благотворителната кауза и за доброто настроени на гостите ще пеят Васил Петров, Мария Илиева, Мери Танева и Васил Спасов.
Бихте могли да станете част от инициативата, като закупите куверти на стойност 70 лева, 100 лева или 150 лева. По този начин ще станете дарители за мобилния мамограф.

Сигурни сме, че вие изключително добре разбирате необходимостта от модерно оборудване за прегледи и профилактика на здравето на жените в България.

Нека направим едно добро дело заедно!

Димитър Георгиев
Президент на Ротари клуб София

Координати за връзка:

Максимиляна Емилова – 0889 390 322, maxi.emilova@gmail.com
Димитър Георгиев – 0888 758 488, dgeorgiev@dnd-express.bg

Източник: CNR Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.2458