EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

Вземи в gLOG
01 Ноември 10, 23:20 / Автор: EventsTeam
10-ти юбилеен форум "Системи за управление на бизнеса - споделеният опит"
18 ноември 2010 г., хотел Шератон, София.
ІСТ Media, съвместно с ISACA Sofia Chapter, Конфедерация на работодателите и индустриалците в България и с любезното съдействие на Министерство на икономиката, енергетиката и туризма организира 10-ти юбилеен форум “Системи за управление на бизнеса - споделеният опит”.

Форумът се е наложил като място за споделяне на опит, за обсъждане на специфични проблеми, както и за представяне на нови идеи.
Събитието е специално и заради това, че на едно място ще се съберат новите потребители на системи за управление на бизнеса с вече доказалите успеха си в използването им.

Ключово участие в различните сесии на форума имат:

Лозина Алексиева, старши съдружник, КPMG България; Златка Дамова, главен финансов директор, Кока Кола България; Димитър Граматиков, ИТ мениджър Кока Кола България; Гергана Винарова, регионален финансов директор, Colliers International, Константин Стаменов, директор "Производствено планиране и бизнес развитие", Стомана Индъстри АД, Перник; Даниела Желязкова, главен счетоводител, Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт; Димитър Несторов, ИТ директор, КЦМ Пловдив, Десислава Попова, мениджър "Човешки ресурси", Сосиете Женерал Експресбанк, Свилен Стоянов, мениджър "Бизнес анализи", Мобилтел и др.

Програмата на форума е организирана в съответствие с интересите на управителите, собствениците, изпълнителните директори и мениджъри от всички нива, които са убедени, че внедряването и използването на СУБ води до повишаване конкурентноспособността на компанията и намаляване на разходите. Събитието представлява интерес за всички структурни отдели: финансов, продажби, дистрибуция и маркетинг, логистика, снабдяване, човешки ресурси, поддръжка и др.

Източник:
http://events.idg.bg/bg/95//

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.12