EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи обществени събития

Вземи в gLOG
28 Октомври 10, 22:53 / Автор: EventsTeam
Хелоуин Парти за всички малчугани във Варна
Хелоуин е празник, който е най-популярен в Ирландия, от където всъщност произлиза. Келтите са празнували Хелоуин под името Соуън, което означава „Край на лятото” и отбелязва началото на тъмния сезон (келтите деляли годината на два сезона – светъл, т.е. летен и тъмен – зимен). Това е бил пастирски и земеделски празник на огъня, който започвал през нощта. През 835г. Папа Грегорий IV въвел първи ноември като дата на Вси Светии или празникът на Всях Святих . Тъй като Соуън традиционно се падала в нощта преди Всях Святих, тя станала известна като Навечерието на Всях Святих или Хелоуин.
Въпреки че Хелуин не е православен празник и честването му в България е съвсем съвременна традиция , не можем да отречем, че малчуганите го чакат с огромно нетърпение. Лакомства и карнавални костюми - какъв по-добър повод да прекараме малко време с децата си.

За да зарадва най-малките си приятели, екипът на Toy Town реши да им организира истинско тържество с костюми, както си му е редът.

Организаторите са помислили за всичко, за да зарадват малчуганите. Аниматор ще се погрижи за доброто настроение и веселието на малки и големи. А тези, които желаят, ще получат и забавни и весели рисунки по лицата си, които ще превърнат малчуганите в истински Хелуин герои. По време на веселбата ще бъде организиран и конкурс за най-артистично облечено момче и момиче, като победителите ще получат забавни награди. Организаторите уточняват, че костюмите могат да бъдат както закупени, така и ушити собственоръчно – важното е да е вложен много ентусиазъм при подготовката им. Освен всички забавления, Toy Town са приготвили и много лакомства за всички деца.

Партито за Хелоуин е напълно безплатно и организаторите правят всичко това, за да донесат много забавление и добро настроение на малките пакостници.

Всички деца и техните родители са добре дошли на празненството на 31 октомври от 16:00 часа в магазин Toy Town – сега вече на нов адрес: гр. Варна, ул. „Шипка” 4 – много по-голям, по-просторен и по-атрактивен.

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1823